2777
2789
عنوان

چرا ملت قاطی کردن

544 بازدید | 39 پست

سلام دوستان چی به سر نی نی سایت اومده یا بهتره بگم چی به سر زندگی هااومده که یه تاپیک از خوشحالی نیست هر کدوم و بازمیکنی غم از سرتاپاش میباره اینقددلم میسوزه و میگم خدایا چقدر مردم دارن درد میکشن معجزه ای کن اروم شن دلشون شاد شه عزیزان زندگی و سخت نگیرید همه چیز تواین دنیا فانی و موقت تا میتونی لذت ببر از عمری که خدا بهت عنایت کرده همه ما مشکلات داریم ولی باید با درایت و صبر و احترام اونارو حل کنیم اگه همه بخوان تو مشکلات شونه خالی کنن بی احترامی کنن بهم کار به کتک کاری برسه یا به خانواده ها اینطور سنگ رو سنگ بند نمیشه یکم رو خودمون کارکنیم صبرمونو بالا ببریم دیدگاه مونو مثبت کنیم دست از خاله زنک بازی برداریم و اجازه بدیم زندگی شیرین بگذره که چه بخوای چه نخوای ساعت ها یکی پس از دیگری درحال کذرن پس چقد خوبه که باارامش بگذره . موفق باشید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش گوش کنن

×͜×توفیلم متری 6ونیم قاضی۞ ازنویدمحمدزاده𖨆میپرسه باراول که فرارکردی هم پول داشتی هم آزادبودی چراخلاف رو ول نکــردی؟میگه چشمم 𖠂هنوزسیرنشده بود،سیری چشم𖠂 ㋡خیلی مهمه✔ توزندگی෴ دنبال آدمایဗီူဗီူ سیرباشید𓀟𖢅،سیرازجنس 𓀠مخالف♂️♀️،𓀤سیرازخوشیای موقت،𓀡سیرازپول آدم گشنه⚇ فقط به روحتون آسیب☠︎︎✘☄︎ میزنه💯☑✔

این سایت نمونه ی کوچکی از جامعست 

با جملات انگیزشی و کلیشه ای 

درد های مردم کم نمیشه 

مشکلات اقتصادی کم نمیشه 

کمبودهای دارویی کم نمیشه 

پس آروم هم نمیشن

چه بهتر که جایی باشه از غصه ها بگیم تا بفهمیم هم درد داریم تا همش تظاهر کنیم

لغو کاربری کردم؛ شرمنده اگر سوالی پرسیدید ندیدم و پاسخ ندادم 🌸

واقعا اون یه عده که مظلوم واقع شدن تو زندگی و تقصیر خودشون نیست و حق دارن رو بزاریم کنار
ولی عده زیادی هم من تو نی‌نی‌سایت دیدم چقدررر سر چیزای واقعا الکی زندگیشون رو از هم پاشوندن
یا به خاطر یه مسئله خیلی کوچک کام زندگی رو به خودشون تلخ کردن

نی نی سایت نمیدونم چرا تا یکی میگه خوشبختم میخورنش

💚 فرازی ازوصیت نامه سردار سلیمانی برادران و خواهرانم! جهان اسلام پیوسته نیازمند رهبری است؛ رهبری متصل و منصوب شرعی و فقهی به معصوم. خوب می دانید منزّه ترین عالِم دین که جهان را تکان داد و اسلام را احیا کرد، یعنی خمینی بزرگ و پاک ما، ولایت فقیه را تنها نسخه نجات بخش این امت قرار داد؛ لذا چه شما که به عنوان شیعه به آن اعتقاد دینی دارید و چه شما که به عنوان سنّی اعتقاد عقلی دارید، بدانید [باید] به دور از هرگونه اختلاف، برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکنید. خیمه، خیمه رسول الله است. اساس دشمنی جهان با جمهوری اسلامی، آتش زدن و ویران کردن این خیمه است. دور آن بچرخید. والله والله والله این خیمه اگر آسیب دید، بیت الله الحرام و مدینه حرم رسول الله و نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و مشهد باقی نمی ماند؛ قرآن آسیب می بیند  ازاصول مراقبت کنید  اصول یعنی ولیّ فقیه، خصوصاً این حکیم، مظلوم، وارسته در دین، فقه، عرفان، معرفت؛ خامنه‌ای عزیز را عزیزِ جان خود بدانید. حرمت او را حرمتِ مقدسات بدانید.                                                         💚مااهل کوفه نیستیم علی تنها بماند  هزاران بار جانم فدای رهبری💚 خدایا از عمرمن برداروبه عمررهبرم بیفزا واورا تا ظهور حضرت مهدی عج برای ماحفظ کن🙏
حالا دردناک تر از این میدونی چیه؟ اینکه ی سریا تاپیک سرکاری میزنن مثلا شوهرشون خیانت کرده  آخ ...

هر کی تاپیک دروغ این طوری میزنه باید واقعا به سرش بیاد تا بفهمه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

زندگیو جهنم کردنننن برای مردم.....

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...