2777
2789
عنوان

خواهرا دلم خیلی گرفته 😔میشه خواهرانه راهنمایم کنید🙏🏼🙏🏼

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 88 پست
خود به خود مثلا میرفتن خونه مامانِ بابام(مادرشوهرش)بابام زیاد به مامانم توجه نمیکرد یا مامانم حرف م ...

اره بخدا دقیقا همینجوری میگم خدایا ما ک تو خونه خوب بودیم چیشد الان 😔اخ خدا ی بچم بهم نداد ک این درست شه😭😭

متأهل و متعهد ب چشاش😍برای  مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود به خود مثلا میرفتن خونه مامانِ بابام(مادرشوهرش)بابام زیاد به مامانم توجه نمیکرد یا مامانم حرف م ...

چند سال بعد ازدواج  خوب شد؟ چند سالش شد ؟

آره بعضیا میخان بگن حرف حرف منه ...دوست منم شوهرش همینطوریه ...همیشه ناراحته...اگ کار خاصی کرده مامانت بگو بهش بگم صواب داره😍

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................
اره بخدا دقیقا همینجوری میگم خدایا ما ک تو خونه خوب بودیم چیشد الان 😔اخ خدا ی بچم بهم نداد ک این در ...

شاید حالا با بچه درست نشه واسه شما

نگاه بهش گفتی ک چرا اینطوری میکنی؟؟؟باهاش حرف بزن بگو چرا اینجوری ناراحتم میکنی ببین حرف حسابش چیه

بخدا ارزو ب دل موندم تو ی جمعی یبار باهام بخنده وقتی بقیه رو میببنم تعجب میکنم

درست میشه 

باهاش صحبت کن مشاور حتما برید شاید حرف مشاور رو قبول کنه 

احتمالا براش یکنواخت شدی

شاید حالا با بچه درست نشه واسه شما نگاه بهش گفتی ک چرا اینطوری میکنی؟؟؟باهاش حرف بزن بگو چرا اینجور ...

میگ تو مقصری تو ب حرفام گوش نمیدی منم نمیدونم چطور خچپم عوض کنم

درست میشه  باهاش صحبت کن مشاور حتما برید شاید حرف مشاور رو قبول کنه  احتمالا براش یکنواخ ...

بابا از اول همین بود 

میگ تو مقصری تو ب حرفام گوش نمیدی منم نمیدونم چطور خچپم عوض کنم

وا چ ربطی داره یکی بیاد یبس اقا بشه😐😐😐

باز خوبه بابای من فقط پیش مامانش اینجوری بود

احتمالا کمبود توجه داره چون پدر منم کمبود توجه داشت فکر کنم

چند سال بعد ازدواج  خوب شد؟ چند سالش شد ؟ آره بعضیا میخان بگن حرف حرف منه ...دوست منم شوهرش هم ...

یک سال بعد بچه اولشون دنیا اومد

نه کارخاصی نکرد

فک کنم این رفتارها بخاطر کمبود توجه

باید این مشکلشون درمان شه

یک سال بعد بچه اولشون دنیا اومد نه کارخاصی نکرد فک کنم این رفتارها بخاطر کمبود توجه باید این مشکل ...

کمبود توجه دوستم ب شوهرش؟! شاید اونم میگه وقتی اون سردِ منم تلاشی نمیکنم...قرار بره مشاوره دعا کن مشکلشون حل بشه شوهرشم آدم بدی نیست بلد نیستن هر دو بی سیاستن

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................
یک سال بعد بچه اولشون دنیا اومد نه کارخاصی نکرد فک کنم این رفتارها بخاطر کمبود توجه باید این مشکل ...

ینی من بهش توجه نمیکنم؟ 

کمبود توجه دوستم ب شوهرش؟! شاید اونم میگه وقتی اون سردِ منم تلاشی نمیکنم...قرار بره مشاوره دعا کن مش ...

نه هر کدوم این رفتارو دارن کمبود توجه دارن

باید ابراز محبت کنن به هم دیگ خب ...وقتی یک طرف مغرور بازی در میاره باید یک طرف پیش قدم شه

زندگی با محبت احیا میشه به خصوص زندگی زناشویی

البته مشاور احتمالا این چیزا رو بهشون میگه و تخصصی تر عمل میکنه