2777
2789
عنوان

دودلم سرِ انتخابم برای ازدواج

175 بازدید | 12 پست

بچه ها طبیعیِ انقد گیج و گنگم سرِ انتخابم؟ 

هرکی تو جلسه اول خوشش نمیاد جلسه های بعد خوشش میاد 

من جلسه های اول ازش خوشم اومد جلسه آخر که همو دیدیم نه😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با جلسه اول که نمیشه گفت خوبه یا بد، یا چندین جلسه آشنایی و حرفای بیشتر کم کم آدم میفهمه طرف روحیاتش ...

طبیعیه قیافش تو دفعه آخر که دیدمش به دلم نشسته؟ 

بعد اصلااا خوش عکس نیست امروزم بیرون بود برام عکسشو فرستاد بیشتر دو دلم کرد😑

نه زشته نه خوشگله  ببین دو جلسه اول قیافش خیلییی به چشمم خوب و تو دل برو بود نمیدونم چرا روز آ ...

ببین چهره هیچ وقت تکراری نمیشه اینکه بعضیا میان میگن ن مهم ذاته اینارو باور نکن چرته، وقتی از یکی خوشت نیاد زندگی کنارش سخته 

الانم اگه خوشت نیومده ردش کن بره اصلا هم ب دلت تردید راه نده آخه چهرشو دوست نداری تو زندگیت ب مشکل میخوری

ببین چهره هیچ وقت تکراری نمیشه اینکه بعضیا میان میگن ن مهم ذاته اینارو باور نکن چرته، وقتی از یکی خو ...

اخه رفتیم مشاوره تست دادیم قراره بریم برای تحلیل تست 🤦🏻‍♀️

ببین چهره هیچ وقت تکراری نمیشه اینکه بعضیا میان میگن ن مهم ذاته اینارو باور نکن چرته، وقتی از یکی خو ...

اره واقعا به نظر منم حرف مفته که چهره برات عادی میشع ولی برام عجیبه چرا دوروز اول که دیدمش انقدددر به دلم نشست

اخه رفتیم مشاوره تست دادیم قراره بریم برای تحلیل تست 🤦🏻‍♀️

ببین اگه میخای تو رودروایسی قبولش کنی کارت اشتباهه حالا برا تحلیل تست بری بازم میبینیش درست نگاش کن بعد ببین با خودت چند چندی اگه ازش خوشت نیومد بهانه پیدا کن بگو فعلا قصد ازدواج ندارم 

یا هم همونجا ب مشاور بگو ک دوسش نداری و جواب تستو منفی اعلام کنه 

حتمااا حتمااااااا با مامانت یه مشورت بکن تا اون جی میگه

اره واقعا به نظر منم حرف مفته که چهره برات عادی میشع ولی برام عجیبه چرا دوروز اول که دیدمش انقدددر ب ...

چون از خوشحالی در پوسته خودت نمیگنجیدی😂😂

روز اخری چون بعد ۳ بار دیدن بود قشنگ توی چهرش ک نگاه کردی خوشت نیومده

ببین اگه میخای تو رودروایسی قبولش کنی کارت اشتباهه حالا برا تحلیل تست بری بازم میبینیش درست نگاش کن ...

مشاور چند ماه بعد وقت داده قبل مشاور میریم بیرون باید بیشتر دقت کنم 

مامانم که ازش خوشش میاد میگه قیافش خوبه اخلاقشم خوبه ولی من نمیدونم چرا من انقد سر ظاهر حساسم

چون از خوشحالی در پوسته خودت نمیگنجیدی😂😂 روز اخری چون بعد ۳ بار دیدن بود قشنگ توی چهرش ک نگاه کرد ...

😂😂😂😂 نه اتفاقا عکساشو دیده بودم اصلاااا خوشم نیومد خواهرم گفت حتما پسر خوبی برو ببینش یه بار منم کاملا بی تفاوت اصلا ذوقیم نداشتم رفتم دیدمش خوشم اومد بار دومم خوشم اومد بار سوم عجیب بود حسم