2777
2789
عنوان

چاالش💫نقطه مشترکمون با سلبریتی ها💫 بگین ببینیم

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 149 پست

بنده لیلی کالینز(همون که عکسش رو پروفمه)رو خیلی دوس دارم  
نقطه اشتراکمون اینه منم ابروهام یه کوچولو متقارن نیست

فکرهای قشنگ شبانه ات را صرف آدم هایی نکن که حتی اهمیت نمیدهند فردا از خواب بلند میشوی یا نه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خودتم یه نکته اشتراک با هانده داری بعد به منی که میگم از نظر خودم شبیهش نیستم گیر دادی😂😂 عجبا

قیافه یه چیز دیگس کاش من فقط یه دماغ رو بهش رفته بودم دیگه هیچی از خدا نمیخواستم😂

ایران همیشه عزادارم تسلیت🥲💔🖤وطنم به کدام غمت بگریم💔
نه خشن نیست طرف چندتا دختر داره خیلی اذیت میشه زندگی‌منم‌همین شده  طوری شده که میخوام با بچ ...

وای نگو تورو خداعزیزمم 💙😔

گناه اون بچه چیه 

اینم از فشارحاملگیه این فکرابه سرت میزنه قرآن زیاد بخون 

برای روحیه خودت و کوچولوت عالیه 

مخصوصا آیت الکرسی

به چیزای بدم فکرنکن کتاب بخون 

فیلم شادببین 

این فکرای آزاردهنده رم بیرون کن انشالله یه کوچولوی ناز و مهربون نصیبت شه😍❤

باورکن خیلیا درحسرت شنیدن صدای این فرشته های کوچولوان

کاش می شد زندگی تکرار داشت...                                                                                
به نظرت یکتا زیبا هست؟ چون واقعا شباهت داریم.

شبیه چهره الان شون هستی یا قبل از عمل؟

بنظرمن که جذابن 

البته من مطمئنم خوشگلترید

بله تقریبا و بیشتر دنبال مسائل عمیق و اساسی ام که ذهن و فکر رو درگیر کنه 

اووو پس شخصیت پیچیده ای هم دارید

بنده لیلی کالینز(همون که عکسش رو پروفمه)رو خیلی دوس دارم     نقطه اشتراکمون اینه منم ابروه ...

همون ک نقش امیلی کوپر رو هم بازی کرده بود

به به😍

شبیه وقتایی هستم که تو اولین شب آرامش بازی می کرد  ممنون عزیزم لطف داری.

پس زیبایید🙂💙