2777
2789
عنوان

چاالش💫نقطه مشترکمون با سلبریتی ها💫 بگین ببینیم

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 149 پست
باران کوثری و ترانه هم دوست دارم ولی وجه مشترکی بینمون نیست 

علیدوستی؟ 

اوکیه عزیزم دوتاشم خواسته بودم😁💙

کاش می شد زندگی تکرار داشت...                                                                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم  میشناسیشون که

آره دیگه هردوتاشونم تو عشق اجاره ای بازی کردن 

مربع؟؟؟ نگووووو قبلا گرد بود  ولی الان بیضی هست

مگه صورت معمولاگردنیس؟ 

یا من تو سیاره ای جدام؟😐😂

از نظر چهره، تقریبا ترکیبی از جسیکا آلبا و اما واتسون هستم. از نظر روحیه و رفتاری هم خیلی شبیه اما و ...

واااو پس دخترآرومی هستی بنظرم؟😍🌸

وای نهههه😂😂😂😂😂

ترسیدم ی لحظه دختررر 

فک کردم طرف سوختههه😐😂😂😂😂

😐😐  خدایی به نظرتون هانده خیلی خوشگله؟؟ هانده قبل از عمل بانمک بود واسه همین به دل میشینه م ...

انصافه قیافه ی دلنشینی داره بانمک هست 

قد و هیکلشم که خوبه 

ولی خب حالا این نظر منه نظر هرکی محترمه😃

کجاش مربعه😐؟اصلا صورت مربعی داریم شرمنده نمتونم بعدا برام دردسر میشه خب باور نمیکنی مجبورت نکردم ...

یعنی توفکش زاویع داره کجای صورتش گرده. اوکی عزیزم هر جور مایلی

ایران همیشه عزادارم تسلیت🥲💔🖤وطنم به کدام غمت بگریم💔
😐😐  خدایی به نظرتون هانده خیلی خوشگله؟؟ هانده قبل از عمل بانمک بود واسه همین به دل میشینه م ...

هانده عمل نکرده که. بنظرم زیبا ترین دختر تو دنیاس

ایران همیشه عزادارم تسلیت🥲💔🖤وطنم به کدام غمت بگریم💔