2777
2789
عنوان

چاالش💫نقطه مشترکمون با سلبریتی ها💫 بگین ببینیم

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 149 پست
نکته قابل توجهی نیست  اما زندگیم مثل فیلم پسرکشی هست

ندیدم فیلمشو ولی از رو اسمش یکم خشن نیست؟

کاش می شد زندگی تکرار داشت...                                                                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشالا همه هم شبیه هانده ارچلن 😍✌ پس فقط ما به تماشای جهان آمده ایم😂

😐😐  خدایی به نظرتون هانده خیلی خوشگله؟؟

هانده قبل از عمل بانمک بود واسه همین به دل میشینه

من از نظر خودم شبیهش نیستم 🤷‍♀️

نه بابا ناراحت نمیشم 🥲😁 مجردم😂😝 ولی بزارید راستگو باشم😄 اخلاقم خیلی شبیه احسان علیخانیه😔😂 بق ...

پس خلاصه صداوسیمادرشمانهفته  

من شبیه آزاده زارعی (همون باران آوای باران)  اخلاقم مهران مدیری  با بهرام افشاری تاریخ ت ...

بسییی خاص

با ساراو نیکا فرقانی تو یه سال ویه روز به دنیا اومدم

کاره خوبی کردی😅😂😍

باو هستی من میگم هستی بگو چشم عزیزم😐😂😍😎

💃💃😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
من خیلی از رفتارام شبیه رهام هادیانه 😑😐 مثل اون شعر میگم مثل اون نقاشی میکشم  ،ساز مورد علاق ...

نکنه خودتی شلوغ😁😂😂✌

احسان علیخانی هر دو طناز.حاضر جواب .خوش خنده.دیوانه😂😂😂 یه بار یکی از دوستام تو یکی از عکسا گفت ...

پس باید خیلی باحال باشییی😎😂✌