2777
2789

سلام بچه ها .ما ۴ ساله ازدواح کردیم‌.تو این ۴ سال به خاطر اشتباهات خودم و همسرم طلاها و ماشینمون رو از دست دادیم و ۴۰ میلیون هم بدهکاریم‌.اینم بگم خانواده همسرم هم بی تقصیر نیستن‌.الان حالا رسیده به این حا که پدرشوهرم قراره بدهیامونو بده و برای کادو به دنیا اومدن بچم هم یه انگشتر واسم گرفته‌.الان مشکل من این جاست همش میگم نکنه دخالت کنن تو زندگیم یا بچه داریم‌.یا هر چیز دیگه ‌.مثلا پدرشوهرم اون روز اومده خونمون با زبون خوبا نه با دعوا ...میکه دخترم به نظر من چه خونه من چه خونه مادرت شیرین برو شیرین بیا دوری و دوستی..فکر می‌کنم دخالت ها شروع شده .نظر شما در کل چیه

پدر شوهرت حرف قشنگی زده

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید منظورش به خودشون بود😉

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

یعنی اینکه میانه رو باش نه اینکه همش خونه مادرت باشی به اونا سر نزنی یا اینکه همیشه و هر روز اونجا باشی کجا داره دخالت میکنه.. عین شعر رهرو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود،رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود.

smile 😊🌙