2777
2789

سلام بچه ها واقعا دیگه خسته شدم نمیدونم دردمو ب کی بگم ... ازنظر قیافه و هیکل همه چیم قابل قبوله ولی موهام...تار هاش نازکه  و کم حجم و زودم چرب میشه از شونه هام پایین تر نمیاد دکترم رفتم ولی فعلا فایده ای نداشت مزوتراپی ام کردم دوسه بار ولی موهام خوب نمیشه خسته شدم نگامیکنم ب بقیه ک تا کمر مودارن همش غصه میخورم برام کلی موقعیت خوب میاد ولی بخاطر موهام ردمیکنم کسی بوده ک موهاش کم باشه بعد پرپشت شه؟ناگفته نمونه قبلنا خیلی پرپشت بود الان دوسه سال کم شده اونم موقعی ک باید الان تا کمر بودموهامم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ببخشید مگه مردا همه آلن دلونن؛ هرکس هزارتا عیب و نقص داره.

باید روی اعتماد به نفست کار کنی و حرمت نفست؛ دوست داشته باش خودتو

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces