برام عجیبه من که تا قبل این هربار تصمیم به جدایی میگرفتم دلم آشوب میشد،حتی تا ۴،۵ روز پیش هم همین حسو داشتم الان شدیدا مصمم هستم و هیچ حسی بهش ندارم..یعنی این اطمینان بعد جدایی هم هست یا عوض میشه؟
ببین حدایی هم مثل خود ازدواج هندونه سر بستس حتی مثل محردی مکنه خیلی عالی باشه برات بعدش ممکه هم ن.... ولی اگه انقدر ازش متنفر شدی ک هیچ شانس برگشتی نمیتونی بهش بدی و نمیتونی ایندتو باهاش تصور کنی و کلا نمیتونی یک دقیقه تحملش کنی و همه راه ها و تلاش هاتو کردی ب نظرم تمومش کن....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میدونیچرا نمیتونم ببخشمت ؟؟ بخاطر اینکه قبل از تو من قلب درد نداشتم ، قبل از تو آروم بودم، عصبی نبودم که هرکی ی چیزی بگه عصبانی بشم،قبل از تو تااین حد مغرور نبودم ،قبل از تو شبا یهو ازخواب نمیپریدم،بلند نمیشدم وتا صبح گریه نمیکردم، با هرچیز کوچیکی گریه نمیکردم اما الان تا چشام تر نشه آروم نمیگیرم قبل از تو اهنگایی گوش نمیکردم ک این بغض لعنتی بترکه ، قبل از تو از ته دل میخندیدم از ته دل___ منمیدونم نباید خسته شد نباید کم آورد نباید برید میدونم زندگی ادامه داره فقط دلم میخاست ی وقتایی ی جایی ی گوشه ای وایسم بگم خستم و یکی بفهمه چی بگم ن اینکه فقط بشنوه هااا...بفهمه ___ب امید خدا
بهتره جدا بشی وقتی تا این حد احساست نسبت ب جدایی قوی هست و میل ب زندگی الانت نداری
میدونیچرا نمیتونم ببخشمت ؟؟ بخاطر اینکه قبل از تو من قلب درد نداشتم ، قبل از تو آروم بودم، عصبی نبودم که هرکی ی چیزی بگه عصبانی بشم،قبل از تو تااین حد مغرور نبودم ،قبل از تو شبا یهو ازخواب نمیپریدم،بلند نمیشدم وتا صبح گریه نمیکردم، با هرچیز کوچیکی گریه نمیکردم اما الان تا چشام تر نشه آروم نمیگیرم قبل از تو اهنگایی گوش نمیکردم ک این بغض لعنتی بترکه ، قبل از تو از ته دل میخندیدم از ته دل___ منمیدونم نباید خسته شد نباید کم آورد نباید برید میدونم زندگی ادامه داره فقط دلم میخاست ی وقتایی ی جایی ی گوشه ای وایسم بگم خستم و یکی بفهمه چی بگم ن اینکه فقط بشنوه هااا...بفهمه ___ب امید خدا
آره عزیزم واقعا نمیتونم باهاش ادامه زندگیمو تصور کنم..خیلی حرمت شکنی کرد
به نظر من اگه تصور کردی همین الان با یه هانومه دیگه است و اصلا برات مهم تبود این یعنی طلاقت تصمیم درستیه. ادم وقتی به این حد میرسه که واقعا از طرف مقابل بدش اونده باشه و هیچ جوره نتونه باش زندگی کنه. اینو نمیتونی راحت قبول کنی و برات دردناکه ، طلاقت هم ابدا راحت نخواهد بود
اره خیلی ها هستن خود منم موقع طلاق واقعا کیف میکردم انگار به آزادی روحی میرسیدم بعد سه سال استراحت دوباره با شوهرم ازدواج کردم الانم شکر احساس خوشبختی میکنم