2777
2789

برام عجیبه من که تا قبل این هربار تصمیم به جدایی میگرفتم دلم آشوب میشد،حتی تا ۴،۵ روز پیش هم همین حسو داشتم الان شدیدا مصمم هستم و هیچ حسی بهش ندارم..یعنی این اطمینان بعد جدایی هم هست یا عوض میشه؟

ببین حدایی هم مثل خود ازدواج هندونه سر بستس حتی مثل محردی مکنه خیلی عالی باشه برات بعدش ممکه هم ن.... ولی اگه انقدر ازش متنفر شدی ک هیچ شانس برگشتی نمیتونی بهش بدی و نمیتونی ایندتو باهاش تصور کنی و کلا نمیتونی یک دقیقه تحملش کنی و همه راه ها و تلاش هاتو کردی ب نظرم تمومش کن....

آره من بودم

به هیچ وجه دلم بازندگی باهاش نبود کلا یخ شدم

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم گاهی مث شما فکر میکنم

البته بچه نداشتم غلط میکردم میموندم تو این جهنم

میدونی‌چرا نمیتونم ببخشمت ؟؟‌ بخاطر اینکه قبل از تو من قلب درد نداشتم ، قبل از تو آروم بودم، عصبی نبودم که هرکی ی چیزی بگه عصبانی بشم،قبل از تو تااین حد مغرور نبودم ،قبل از تو شبا یهو ازخواب نمیپریدم،بلند نمیشدم وتا صبح گریه نمیکردم، با هرچیز کوچیکی گریه نمیکردم اما الان تا چشام تر نشه آروم نمیگیرم قبل از تو اهنگایی گوش نمیکردم ک این بغض لعنتی بترکه ، قبل از تو از ته دل میخندیدم از ته دل___ من‌میدونم نباید خسته شد نباید کم آورد نباید برید میدونم زندگی ادامه داره فقط دلم میخاست ی وقتایی ی جایی ی گوشه ای وایسم بگم خستم و یکی بفهمه چی بگم ن اینکه فقط بشنوه هااا...بفهمه ___ب امید خدا

اگ بچه نداری

و این فکر تو سرت هست

بهتره جدا بشی وقتی تا این حد احساست نسبت ب جدایی قوی هست و میل ب زندگی الانت نداری

میدونی‌چرا نمیتونم ببخشمت ؟؟‌ بخاطر اینکه قبل از تو من قلب درد نداشتم ، قبل از تو آروم بودم، عصبی نبودم که هرکی ی چیزی بگه عصبانی بشم،قبل از تو تااین حد مغرور نبودم ،قبل از تو شبا یهو ازخواب نمیپریدم،بلند نمیشدم وتا صبح گریه نمیکردم، با هرچیز کوچیکی گریه نمیکردم اما الان تا چشام تر نشه آروم نمیگیرم قبل از تو اهنگایی گوش نمیکردم ک این بغض لعنتی بترکه ، قبل از تو از ته دل میخندیدم از ته دل___ من‌میدونم نباید خسته شد نباید کم آورد نباید برید میدونم زندگی ادامه داره فقط دلم میخاست ی وقتایی ی جایی ی گوشه ای وایسم بگم خستم و یکی بفهمه چی بگم ن اینکه فقط بشنوه هااا...بفهمه ___ب امید خدا

کسی که تو زندگیش مشکله اساسی حل نشدنی داشته باشه 

و عقلش حکم به طلاق بده قطعا اطمینان داره 

هرچند چه مطمئن باشید چه شک داشته باشید ، طلاق شکست بزرگی تو زندگی هست و‌اسیبش بعده از مرگ عزیز دسته بندی میشه بخصوص اگه خانوم مشکل اقتصادی داشته باشه

درخواست دوستی قبول نمیکنم
ببین حدایی هم مثل خود ازدواج هندونه سر بستس حتی مثل محردی مکنه خیلی عالی باشه برات بعدش ممکه هم ن... ...

آره عزیزم واقعا نمیتونم باهاش ادامه زندگیمو تصور کنم..خیلی حرمت شکنی کرد 

آره عزیزم واقعا نمیتونم باهاش ادامه زندگیمو تصور کنم..خیلی حرمت شکنی کرد 

به نظر من اگه تصور کردی همین الان با یه هانومه دیگه است و اصلا برات مهم تبود این یعنی طلاقت تصمیم درستیه. ادم وقتی به این حد میرسه که واقعا از طرف مقابل بدش اونده باشه و هیچ جوره نتونه باش زندگی کنه. اینو نمیتونی راحت قبول کنی و برات دردناکه ، طلاقت هم ابدا راحت نخواهد بود

به نظر من اگه تصور کردی همین الان با یه هانومه دیگه است و اصلا برات مهم تبود این یعنی طلاقت تصمیم در ...

الان بهش فکر کردم واقعا حس میکنم برام مهم نیست ...دلم نمیخواد دیگه نه خودشو ببینم نه خانوادش،ولی خب این سرعت از چشم افتادن عجیبه 

اره خیلی ها هستن خود منم موقع طلاق واقعا کیف میکردم انگار به آزادی روحی میرسیدم بعد سه سال استراحت د ...

خداروشکر عزیزم خیلی خوشحال شدم برات،انشالله همیشه خوشبخت باشید 🌹🙏