2777
2789

برادرم دوقلو داره.. 

دوقلو ها 33 هفته دنیا اومدن، 

الان 15 روزشونه

برای زردی 2 شب هم بستری بودن، یه شب هم مهتابی آوردیم خونه... زردیشون اومد پایین... 

الان دوباره رفته بالا بعد از چند روز... 

درمان خانگی چیا خوبه... 

اگه اطلاعاتی دارین بگین ممنون 

خانگی نمیدونم،ببرید دکتر بهتره

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همین گوگل سرچ کن ببین بهترین درمان چی میگه، بهتراز اینه اینجا هرکی ی چی بگه

سرچ کردم، خیلی چیزا هست.. 

گفتم شاید کسی تجربه چیز خاصی رو داشته باشه 

ممنون عزیزدلم 

خاکشیروشیرخشت مادرش بخوره باعرق بهارغذاهایی مثل زرده تخم مرغ سیب زمینی گوشت قرمزاصلانبایدبخوره

مامانشون فقط آبگوشت و گوشت میخوره... 

نمیدونستم 

ممنون عزیزم 

شیرخشت. خوبه

. ببرید دکتر یا از داروخانه بپرسید یه قطره هست مخصوص زردی نوزاد. من ب پسرم دو روز دادم رفع شد زردیش گیاهیه ضرر نداره

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊