2777
2789

سلام بچه ها 

من یه کتاب فوق العاده بهتون معرفی میکنم که واقعا رو مردا جواب میده و واقعا شما رو به خانمی جذاب و با عزت نفس تبدیل میکنه

کتاب زنان زیرک

دوستان هرکی کتاب دیگه ای میشناسه لطفا بگه بقیه هم استفاده کنن مرسی💙

[ من چنانم که محال است کسی "درڪ" کند! ]🌵🌴

فک کردم شمایی نازی گفتم نازی از کی تاحالا کتاب سیاست پیشنهاد میده؟ @nazaniiiin 😂😂😂

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم دخترم ولی کاااملا با مطالب این کتاب مخالفم کتابای باربارا دی انجلس خییلی بهتر از اینه

😁خب عزیزم سلیقه ها متفاوته من اخر جملم گفتم که اگه شماهم کتابی میشناسین بگین💙

😐من که خوندمش عالی بود واقعا 

تو این کتاب شخصیت مرد رو به عنوان یه برده نشون داده که فقط باید بهش رو نداد و دنبال خودت کشوند . 

میگه جواب تلفنشو نده بگو با دوستام بیرون بودم وقت جواب دادن نداشتم، من به عنوان یه انسان اینطور باهام برخورد شه بهم برمیخوره. 

بعد شما فکرکن این رفتارا رو مرد ایرانی موثر باشه. 

😁خب عزیزم سلیقه ها متفاوته من اخر جملم گفتم که اگه شماهم کتابی میشناسین بگین💙

من به توصیه ی دوستان نی نی سایت این کتاب رو خوندم ولی این کتاب جزو کتب روانشناسی زرد قرار میگیره. 

جالب اینجاست دوستی تاپیک زده بودن در این مورد و خیلیا گفته بودن بعد اجرای مطالب کتاب رابطشون با همسرشون بدتر شده 

من به توصیه ی دوستان نی نی سایت این کتاب رو خوندم ولی این کتاب جزو کتب روانشناسی زرد قرار میگیره.&nb ...

😐نمیدونم عزیزم اما سیاست خود خانم هم میتونه موثر باشه

خواندن بدون اندیشهع خیلی خطرناکه

تو این کتاب شخصیت مرد رو به عنوان یه برده نشون داده که فقط باید بهش رو نداد و دنبال خودت کشوند .&nbs ...

لینک دانلود پی دی اف کتابشونو دارین؟

😐نمیدونم عزیزم اما سیاست خود خانم هم میتونه موثر باشه خواندن بدون اندیشهع خیلی خطرناکه

دقیقااا

بین مردا هم خیلی تفاوت هست و یه راهکار رو همشون تاثیر نداره باید اول سنجید .