2777
2789
عنوان

خانم هایی که میخوان سیاست زنانه یاد بگیرن بیان😀

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 25 پست
دقیقااا بین مردا هم خیلی تفاوت هست و یه راهکار رو همشون تاثیر نداره باید اول سنجید . 

اینکه صد درصد ✌

همه شبیه هم نیستن 

اما خب با کمی فکر و داشتن کمی سیاست میشه تو همین کتاب هم مطالب مفید در اورد

[ من چنانم که محال است کسی "درڪ" کند! ]🌵🌴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کردم شمایی نازی گفتم نازی از کی تاحالا کتاب سیاست پیشنهاد میده؟ @nazaniiiin   😂😂😂

😆😆😆

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

فک کردم شمایی نازی گفتم نازی از کی تاحالا کتاب سیاست پیشنهاد میده؟ @nazaniiiin   😂😂😂

عزيزم ب تاريخ عضويتم و اسمم دقت كن اينجور وقتا 

من اينجوري تاپيك نميزنم كاملا جامع و دقيق ميزنم نه سرسري و الكي

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عزيزم ب تاريخ عضويتم و اسمم دقت كن اينجور وقتا  من اينجوري تاپيك نميزنم كاملا جامع و دقيق ميزن ...

اره عزیزم تاپیک کتابتو سیو کردم بخونم حتما 

عکساتون یکی بود فکرم رفت سمت شما 

الان دیگه کامل اسمت تو ذهنمه حتی میدونم ۴تا i داره اسمت nazaniiiin دقیقا ۴تا 😍😍😎😎😂

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)
اره عزیزم تاپیک کتابتو سیو کردم بخونم حتما  عکساتون یکی بود فکرم رفت سمت شما  الان دیگه ...

قربونت برم😍❤️

قربونت برم😍❤️

خدانکنه عزیزم واقعا از ته دلم میگم خوشحالم کاربرای خوبی مثل شما هست برای ما که کوچیکتریم ی راهنمای خیلی خوبین ی نعمتین 😍😍😘😘

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)
خدانکنه عزیزم واقعا از ته دلم میگم خوشحالم کاربرای خوبی مثل شما هست برای ما که کوچیکتریم ی راهنمای خ ...

عزيزدلمي نظر لطفته

باعث افتخاره تاپيكام بهت كمك كرده عزيزم❤️🌹❤️

عزيزدلمي نظر لطفته باعث افتخاره تاپيكام بهت كمك كرده عزيزم❤️🌹❤️

قوربونت برم همیشه پیگیر تاپیکات هستم هروقت فرصت داشتی بازم علم و دونسته هاتو در اختیارمون بزار خیلی خوبه 😍😍😍😘😘😘

قوربونت برم همیشه پیگیر تاپیکات هستم هروقت فرصت داشتی بازم علم و دونسته هاتو در اختیارمون بزار خیلی ...

چشم عزيزم 

چندوقت ديگه بازم تاپيك ميزنم