2777
2789
عنوان

برادرشوهر بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 5261 بازدید | 155 پست
متنفرم از برادرشوهر.      😭😭😭😭😡😡😡😡😡یک شیطان..یک عوضی...بزرگترین مزاحم زندگیم ...

منم مثل تو، ی اشغاله حسود که فقط دوسداره زندگی خراب کنه چون میگن دیگی ک واسه من نمیجوشه سرسگ توش باشه.... حسودن حسوووووووود، انشاالله انقدگرفتارباشن که وقت نکنن سمت ماهابیان😊

وقتی میخوای شیر بدی چادر بنداز روت تا بدنه معذبی

بابا به خدا انقد اخم میکنم ظرفارو بهم میگویم روش سنگ پا قزوینه میبینی باز پیداش شد به همه جای خونه من سرک می‌کشه یخچالمو میگرده می‌خوام خفه شم از عصبانیت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای چرا

تو واحد بقلی ماست معتاد و ......وبیکار الاف ووزنشم طلاق گرفته......شب تا صبح تو خونش بوم بوم صدا...آواز....به در دیوار میکوبه وکلی صدا...تازه خونش هم خالی خالیه...یه موکت انداخته دو متری..با یه بالش پتو هزار بار گفتیم از عمد بدتر می‌کنه ...شب تا صبح اینجاشت پازار اذیتش ....روز می‌ره خونه مادرش باز شب میاد 

شرمنده استارتر

لطفااااااا يه صلوات واسم بفرستين مشكلاتم حل بشه خيلى استرس دارم از استرس و نگرانى حالم بده😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔 خيلى محتاج دعاهاتونم خدا كنه به خير بگذره 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

لطفا براى آرامشم يه صلوات بفرستين🌹🙏