سلام خانوما من یه برادرشوهر دارم همسن خودمه خونشون یه شهر دیگست میاد شهر ما تو شهر ما هم یه خواهر و یه برادر داره که وضعشون خوبه خونشون دوخوابه و سه خوابه ست من خونم یه خواب ۹ متره داره همش یه بچه شیری هم دارم که مدام شیر میخوره این بیشعورم هرشب میاد خونه ما شب میخوابه تا لنگ ظهر فرداش میره دوباره شب میاد درمونده شدم از دستش خواهش میکنم بهم راهکار بدین
متنفرم از برادرشوهر. 😭😭😭😭😡😡😡😡😡یک شیطان..یک عوضی...بزرگترین مزاحم زندگیم ...
منم مثل تو، ی اشغاله حسود که فقط دوسداره زندگی خراب کنه چون میگن دیگی ک واسه من نمیجوشه سرسگ توش باشه.... حسودن حسوووووووود، انشاالله انقدگرفتارباشن که وقت نکنن سمت ماهابیان😊
بابا به خدا انقد اخم میکنم ظرفارو بهم میگویم روش سنگ پا قزوینه میبینی باز پیداش شد به همه جای خونه من سرک میکشه یخچالمو میگرده میخوام خفه شم از عصبانیت
تو واحد بقلی ماست معتاد و ......وبیکار الاف ووزنشم طلاق گرفته......شب تا صبح تو خونش بوم بوم صدا...آواز....به در دیوار میکوبه وکلی صدا...تازه خونش هم خالی خالیه...یه موکت انداخته دو متری..با یه بالش پتو هزار بار گفتیم از عمد بدتر میکنه ...شب تا صبح اینجاشت پازار اذیتش ....روز میره خونه مادرش باز شب میاد
در کل فکر کنم خواب نا آروم تو طالع ما هست.....آخه یه مستاجر داشتیم داستان دارو پرصدا پدر حاشیه به هزاران ترفند تونستیم بلندش کردیم حالا این اومد جایگزین اونا .....😭😭😭😭😭😭😭
لطفااااااا يه صلوات واسم بفرستين مشكلاتم حل بشه خيلى استرس دارم از استرس و نگرانى حالم بده😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔 خيلى محتاج دعاهاتونم خدا كنه به خير بگذره 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺