2777
2789

صبح ف ی س ب وک رو باز کردم دیدم یادآوری  هشت سال پیش همچین روزی می می ناز قشنگم خبر فوتش اومد تو سایت 

هنوز فکر میکنم چقدر باید خوب و مهربون باشی ک بعد از ۸ سال آدم‌هایی ک تو رو یک بار هم‌ندیدن برات صلوات میفرستن تو تاپیکت و تاپیکت هنوز ب روز میشه .. 

فرصت دیدار من و تو همون قبر سردت بود ک فقط یک بار برای من اتفاق افتاد…. نشد ک بشه طاقت نیاوردی ک بیام روی ماه و‌مهربونتو‌ ببینم 

روحت شاد عزیزم یادت همیشه با ما نی نی سایتیز ها هست … من دوست کوچک تو مامی ندا … با اون پروفایل چادر بنفشی ک هر بار میگفتی وای ندا چقدر میخندم از دستت با این پروفایل… کاش بودی مهربون جانم .. دوستان عزیزم اگر دوست داشتید یک فاتحه می می ناز عزیز رو مهمون کنید 🥀

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰

لینک تاپیک می می ناز 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/415367/تاپیک-هرروز-من-میمی-نازم-اومدم-سهم-دعای-امروزم-رو-ازتون-التماس-کنم-حتی-یک-صلوات

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاشون هم صحبت بودین؟ 😔

بله 

خیلی بچه های سایت باهاش هم صحبت بودن …

با همه دوست بود 

من قرار بود ب دیدنش برم فرصت نشد وقتی رفتم ک فوت کرده بود رفتم سر خاکش … حیف اون همه آرزو ..

خودشم راضی نیست اینهمه یاد آوری کنید فوتشو والا 

اخه امروز سالگرد فوتش هست گفتم ی فاتحه براش بدیم برسه ب روحش عاشق این سایت و دوستاش بود …

چقدر معصوم بود کاش زنده میموند پس این همه میگن سرطان سینه قابل درمانه یعنی چی پس ؟؟

البته ک داره درمان ب موقع خیلی مهمه 

اخی حتما میخونم عزیزم😔

ممنونم عزیزم لطف میکنی 🌺

اخه امروز سالگرد فوتش هست گفتم ی فاتحه براش بدیم برسه ب روحش عاشق این سایت و دوستاش بود …

خیلی کار درستی کردی تو میتونی ی دوست واقعی باشی امیدوارم روحش در آرامش باشه جایی رفته که کسی رو گریز نیست یادش گرامی 

خیلی کار درستی کردی تو میتونی ی دوست واقعی باشی امیدوارم روحش در آرامش باشه جایی رفته که کسی رو گریز ...

ممنونم عزیزم وظیفه بود 🍀🍀