2777
2789
عنوان

چقدر دلم گرفته 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بخاطر بابای مارمولکش و ننه بدجنسش مجبور شدم جوری بار بیارم بدون من جم نخوره. هرروز نقشه میکشیدن ...

خیلی باحال توضیح میدی😅😅😂👍👍

میخوره ادم باحالی باشی...اخه چرا میخان بگیرن ازت؟

باحال که هستم 😂😂😂کلا فکرکردن زرنگیه از این طریق منو تحت فشار بذارن به خواسته های کثیفشون تن بدم&n ...

من اصلا دوس ندارم چیزیو تحمیل کنم....اعتقااد دارم زنو شوهر باید باهم رفیق باشن.جفتشون پشت هم باشن ...جیک تو جیک هم باشن...خانواده تا یه جایی درسته احترامش واجب ولی از یه جایی ب بعد نباید وارد حریم رفاقتت بشه ینی خودت نباید اجازه بدی

این به همه اجازه حرف میده داداشش یذره بچس بمن نظر میده.همه حق نظر دادن دارن تو زندگی ما

اووو من با اینکه مجردم و سنی ندارم اینارو میدونم...اصلا و ابدا کسی اجازه ندارع سرک بکشه ....حتی مادرم ...اون تا یجایی میتونه بیاد جلو بعدش ن 

من کاملا درکت میکنم چون اکثراوقاتی که باهمسرم به مشکل برمیخوردم اولین کاری که میکرد بچه هامو باخودش ...

خیلی سخته خودمم باردارم نمیتونم تنها بیرون برم حداقل دلم باز بشه بچم کوچیکه هی میگه بغل کن مجبورم تو خونه بمونم تنها در خوشیم شده گوشیم چی کنم بیرون که نمیرم تنهام که هستم فقط گوشی دستمه