2777
2789
عنوان

بابام جلو شوهر خالم گوش پسر خالمو پیچوند 😀منم کیف نمودم 😁😌

| مشاهده متن کامل بحث + 1987 بازدید | 108 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اون قسمت که خاله ات تا دید شما بچه دار شدین، بچه دار شد و بچه اش بزرگ‌تر بود! 

آره منم میخواستم بگم ۹ ماه بزرگتره که بدبخت بینوا 🤣🤣🤣

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»

اون بچه فقط ۹ماه بزرگتره، یعنی اگه خواهرت بچه س اونم بچه س. 

بعضی از کارا و حرفا هم فقط لز رو بچگی یه بچه س گاهی باید خمون موقع بهش تذکر داد گلهی باید تو خونه باش صحبت کرد. نمیشه که کل دنیا گند بزنن به تربیت بچه هاشون به خاطر عزیز دردونه ی شما. خودتم میدونی چقدر متنت بده که آخرش اینجوری نوشتی. اولم خالت بارددر شده بعد مادرشما. ببخشید که خالت ازتون اجازه نگرفته. نهایت بی فرهنگی و نفهمی یه آدم بالغ و بزرگه (مخصوصا اگه خودش پدر یا مادر باشه) خودشو بغل یه بچه بزاره و بچه ی دیگری رو بزنه. خاک بر سر خالت و شوهر خالت که اجازه دادن یه آدم بزرگ بچه شونو بزنه. خالت درست گفته بچه س. مطمئن باش کار زشت باباتو کارما به خودش برمیگردونه و روزی جایی یکی پیدا میشه گوش بچه شو بپیچونه. از همچین بابایی تربیت بچه ای مثل شما بعید نیس که انقدر به یه بچه کوچیک فحش دادی متاسفم برای بچه های آیندت.از نوشته هات عکس بگیر پس فردا بچه دار شدی بخون یه دور دیگه

بابات کمِ کم سی سااالش هم ک باشه عقلشو میزاره کنار ی بچه ۳ ساله؟؟؟؟

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

من دلم باز از دست این بچه پر شد اومدم گفتم اینجا خیلی عصبانی بودم ازش . خواستم دلم خنک شه .  آخه امروز خواهر کوچیک ترش رو از تراس انداخته پایین . 

اونایی هم که عدا آدمای با فرهنگو در میارن باید بگم که دقیقا همین خالم یه پسر هم همسن من داره منم همین بدبختیارو کشیدم از دستش 😬 الانم جای بخیه ای که در اثر حول دادن من توسط این پسر خالم  به وجود اومده ، زیباییم رو ازم گرفته 💔😭

من با سگی که پشت سرم واق واق میکنه نمیجنگم😒همچنین با شیری هم که جلوم داره نعره میکشه هم نمیجنگم 😶کلا آدم جنگجویی نیستم 😁 خوابم میاد 🥱🥱
بچه ۳ سالو رو زدین افتخارم میکنین درست گفتی نباید میومدم تو این تاپیک واقعا برا خودم متاسفم کع این چ ...

دقیقا 

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا....  آرامش خودتو فدای بیشعوری دیگران نکن
جای من بودی میفهمیدی .  خالم اصلا بچش واسش مهم نیست اصلا  ینی کوچک ترین فرهنگی بهش ...

بچس میفهمی؟ بچه!!

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا....  آرامش خودتو فدای بیشعوری دیگران نکن
من دلم باز از دست این بچه پر شد اومدم گفتم اینجا خیلی عصبانی بودم ازش . خواستم دلم خنک شه .  آخ ...

هیچکدوووم از این حرفا کار باباتو توجیه نمیکنه😒

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

کاش بابات اول روی تربیت بچه خودش کار میکرد 

دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضرب‌المثل!نمی‌توانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪

استارتر دقیقا می‌دونم چی میگی خوبش کرد ماهم تو فامیل ی بچه اینجوری داریم خدایی حقشونه این بلا سرشون بیاد

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..