2777
2789

من خودم قراره جداشم از همسرم

اما همش ته دلم حس میکنم درست میشه

درسته دیگ اون منو نمیخاد و تصمیمون رو گرفتیم

ولی همش دلم میگ اینجوری نمیشه

نمیدونم شاید یه امید الکی هس

یا واقعا میشه

تجربه داشتین؟

خدایا همه امیدم به توعه♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره همین تجربه رو داشتم 

درستم شد البته

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
من خیلی اینطوری شدم یعنی یه آرامشی ته دلم بوده وخداروشکر همه چی درست میشه وقتی اینطوریم ..

حالا من نمیگم ارامش

ولی خب دلم پس میزنه این نا امیدی رو میگ ک درست میشه

بعضی وقتا به مشکلم ک فک میکنم عطسه میکنم

میگم صبر کن درست میشه

از لحاظ منطقی نا امیدما ولی از ته دلم نه

خدایا همه امیدم به توعه♥️
همین تجربه جدا شدنو؟

اره 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
واقعا چطور عقد بودی؟

اره 

خیانت کرد 

نبخشیدم 

ولی معجزه وار یهو رام شدم بخشیدم با اینکه خیلی خیانت افتضاحی بود کل شهر فهمیده بودن ۶ ماه قهر بوذیم دم دادگاه پشیمون شدیم برگشتم 

الانم شکر خدا بد نیستیم بالا پایین دازه زندگیا دیگع

چطوری شد میشه توضیح بدی عزیزم

گفتم گلم بالا

حالا من نمیگم ارامش ولی خب دلم پس میزنه این نا امیدی رو میگ ک درست میشه بعضی وقتا به مشکلم ک فک می ...

کاملا میفهمم چی میگی ...اگه بهش ایمان داشته باشی درست میشه حالا شاید با جدا شدنم اتفاقای خوبی برات بیفته ولی انشالله هرچی خیررر همون برات رقم بخوره گلم

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
اره  خیانت کرد  نبخشیدم  ولی معجزه وار یهو رام شدم بخشیدم با اینکه خیلی خیانت افتض ...

وای واقعا ،منم دارم جدا میشم از همسرم به خاطر خیانت

البته جنسی نبود،،خودش میدونه هیچ راهی نداره

پس فردا دادگاه دارم نمیدونم چرا یه جوریم،،قلبم یه جوریه

میگم به کارش فکر کن داری جدا میشه همه کارو کردی

کل مردم فهمیدن البته نمیدونن خیانت وفقط خانوادهها

میدونن،،باز نمیدونم چرا ته دلم دودل میشه