سلام خانومایه مشهدی ی دکتر خوب میخوام واسه عمل بینی که کارشم خوب باشه نظرتونو بگید راهنماییم کنید ..من ماهه دیگع همسرم گفته برو عمل کن اما نمیدونم پیش کدوم دکتر برم لطفا اگه میدونین کمکم کنید تا از راهنماییاتون استفاده کنم
سلام خانمی، من حدود یک ماه قبل نوبت مشاوره با دکتر خدیوی داشتم که بهت بگم اصلا خوش اخلاق نیست و بینی منو گفت گوشتی هست و عمل نمیکنم، پول مشاوره و عکس هم بیشتر از دکترای دیگه میگیرن. هفته بعدش رفتم مطب دکتر ناصری صدر،بسیااار صبور و خوش اخلاق برخورد کرد و نمونه عمل بینی گوشتی هم زیاد داشتن، منم نوبت گرفتم و آخر آبان عمل کردم، الان که ورم داره بینی م اما پشیمون نیستم.
جان زنده دلان سعدیا که ملک وجود***نیارزد آنکه دلی را زخود بیازاری.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بینیم استخونیه خیلی ایراد نداره فقط یکمی قوز داره با پایینش افتادگی ...نمیدونم پیش کی برم عملش دردن ...
از پیج شون نمونه کارهای دکتر ها رو ببینید عزیز، درد که بلاخره هر عملی درد داره ولی خب مسکن دکتر مینویسه و قابل تحمل هست، یکی دو روز اول یه کم سخته فقط، بعد یک هفته که آتل رو بردارن که دیگه راحت هست.
جان زنده دلان سعدیا که ملک وجود***نیارزد آنکه دلی را زخود بیازاری.