2777
2789
عنوان

Roya_am هستم چرا تاپیک منو تعطیل کردید دوباره ؟؟؟!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 7928 بازدید | 84 پست
مرسی از لطفتون.❤❤

خواهش عزیزم فقط مطالب این تاپیک تجربه رویایی 2 باشه لطفا 

چون تجربه رویایی اولی رو خودم پاک کرده بودم 

بخاطر مسائل شخصی 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
خواهش عزیزم فقط مطالب این تاپیک تجربه رویایی 2 باشه لطفا  چون تجربه رویایی اولی رو خودم پاک کر ...

چشم عزیزم

اون رو اصلا خودمم ندیدم، وقتی با مطالبتون آشنا شدم نبود اون تاپیک

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

شما به غیر از این تاپیک در تاپیک دیگری هم حضور داشتین؟

گلبوته_خانم

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

سلام عزیزم شما به غیر از این تاپیک در تاپیک دیگری هم حضور داشتین؟ گلبوته_خانم

درود عزیزم 

نه من فقط با گلبوته جان بودم 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
درود عزیزم  نه من فقط با گلبوته جان بودم

وای رویا عزیزم خداروشکر پیداتون کردم

وای من تاپیک رویایی اول رو داشتم با ولع تمام میخوندم ولی یه روز اومدم ودیگه پیداتون نکردم انقدر حالم بد شد تا چند مدت ناراحت بود

خداروشکر دوباره دیدمتون خداروشکر دوباره پیداتون کردم😃😃

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐

رویا جان من خیلی ضعیف بودم وا۱لا خودم رو باور نداشتم

نسبت به چندسال پیش خیلی بهتر وقوی تر شدم ولی همچنان کافی وکتنل نشدم

توی یکسال ونیم اخیر بعد از خوندن تاپیک شما وبانو ارتمیس جان وگلبوته خانم تغیراتی کردم ولی دوباره برمیگشتم به حالت قبلم 

چندین دوره ملکه زندگیت باش. دوره برگشت به زنانگی .دوره همسرداری. وخیلی دوره های روانشناسی دیگه شرکت کردم خداروشکر تاحدودی اگاهیم رفت بالا ولی چندان که انطور لازم وباید قوی نشدم 

بعد یه مدت قوی و محکم رفتار میکنم بعد یه مدت دوباره از موضع ضعف برخورد میکنم وهمین نداشتن ثبات رفتاری همسرم ازم حساب نمیبره منظورم تغییرات اساسی تو زندگیم پیدا نشد

هرچند تغییرات نسبت به سالهای قبل اصلا غیر قابل قیاس هست

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐

هنوز وقتی قهرمیکنه یا مشکل ودعوا تو زندگیمون پیش میاد ولو مقصر اون باشه اصلا برا اشتی پیش قدم نمیشه و من هم متاسفانه ختم بخیر کردن قاعله زود اقدام میکنم اون ممکنه تا چندین مدت بتونه جلوی خودش رو بگیره وخیلی خودداره ولی متاسفانه من از موضع ضعف برخورد میکنم وزود اشتی میکنم

مورد بعدی اصلا نمیتونم درخواست پول بکنم ازش 

اصلا انگار حقی برا خودم نمیدونم که ازش بخوام وفقط خود خوری میکنم اخه تحمل غرزدنش رو ندارم یا هی مرتب بگه ندارم درصورتی که داره ولی نمیده

درود عزیزم  نه من فقط با گلبوته جان بودم

سلام رویا جان خوبین

خیلی وقته ازتون خبری نیست

تاپیک تجربه ی رویایی هم قفله

حالتون چطوره عزیزم،یه خبری از خودتون بدین

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤
سلام رویا جان خوبین خیلی وقته ازتون خبری نیست تاپیک تجربه ی رویایی هم قفله حالتون چطوره عزیزم،یه ...

درود بانو مرسی که بیادم هستی دوست عزیزم 🌹🌹🌹😍

راستش  به کمی استراحت نیاز داشتم و اینکه فکرم رو آزاد کنم از همه چیز 

در مورد تاپیک هم بنظرم بیشتر موارد اصلی بیان شده و دوستان عزیز موارد تکراری رو سوال میکردن و احساس میکردم حتی مسائل روزمره هم دوست دارن بپرسن و این خوب نبود 

خلاقیت و عکسالعمل مناسب در مواقع لازم رو باید تمرین کنن حتی اگه اشتباه کنن 

و گرنه هیچ وقت نمیشه زندگی رو در دست بگیرن و موفق باشن 

درود بانو مرسی که بیادم هستی دوست عزیزم 🌹🌹🌹😍 راستش  به کمی استراحت نیاز داشتم و اینکه فکرم ...

خدا رو شکر که خوبین🙏🙏

ان شاءالله موفق باشین🤲🤲

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤

@تا_ابد_و_یک_روز  

سلام عزیزم شرایط این خانم بسیار شبیه به شرایط شماست البته با توجه به چیز هایی که گفتید تو تاپیک هاتون 

بخونید تا ان شالله مشکل شما هم حل بشه

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

سلام خیلی خوشحالم که هنوز تو نی نی سایت هستین من به چنتا مشکل برخوردم تو زندگیم که امیدوارم شما بتونین کمکم کنین از پسشون بر بیام لطفا کمکم کنین

بالاخرع درستش میکنم روز خوبو💪/تا خودت نخای هیشکی نمیتونه زندگیتو تغییر بدع اینا همه تلقینه/یه زن کوچک اما قوی ✌️

@sarire  

این کاربر هستن سارالی 

برو تاپیک قبلشون  بخون مفیده 

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122