من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
@تا_ابد_و_یک_روز سلام عزیزم شرایط این خانم بسیار شبیه به شرایط شماست البته با توجه ب ...
خیلی ممنونم دوست عزیز...💞
حتما از تاپیکشون استفاده میکنم.❤️
«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست میخوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و بهنظر برسی و فکر کنی، که حقیقیترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخرهش میکنه یا بهش دهنکجی میکنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر دادهن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ
سلام رویاجون تورخدا کمکم کن کاشکی زودتر جوابمو بدین...شوهرم خیلی بددهنه..چپ و راست بهم فحش های +۱۸ میده خسته شدم از بی ادبی هاش...پسر ۲ ساله دارم ک نگران تربیتشم..هرچی میگم با زبان خوش با قهر با ناز ...فایده نداره...از آینده و تربیت میگم میگه اره حق داری ولی بازم همونه البته خانوادشون کلا اینطورن توشون عادیه..ولی برای ما نه...من تاحالا از زبان پدر و مادرم یه فحشم نشنیدم چ برسه ب +۱۸ هش...دلم میخواد تنبهشم کنم اصلاح بشه ولی نمیدونم چجوری...از بس همه روز باهاش کل کل کردم و تذکر دادم خسته شدم
بابام سر کار نمیره هیچ پولی ندارن خیلیم بیخیالع اصلا تو فکر نیس که داداش بزرگم چن وق دیگ باید نامزد کنه خونه زندگی درست کنه داداش کوچیکم خرج مدرسه و دکتر داره جوونه پیر نیس که بگیم نتونه کار کنه داداشم میرع سر کار میر پیش داداشم میگه پول بده بهم به جا اینکه خودش کار کنه یه خونه بخرن میره پیش داداشم برا پول مامانم تو خونه کار میکنه پول درمیاره خرج داداشام و وسایل خونه و خودشو میده بهش میگم مامان بخدا تقصیر خودته بهش مسئولیت ندادی که مسئولیت پذیر باشه تا اون پول نداش مامانم میگف من دارم یا دوتومن داد مامانم گف برا خرج عیدت هرچی دوس داری بخر مامانم از کارت خودش خرج کرد گف بابات، هی میگف ولخرجی نکنی و پول ندارم و اینا منم قهر کردم از کارت خودم خرید کردم مامانم اصلا تو فکر خودش نیس نمیدونم چیکار کنم بابام چن ماه پیش رف تو اب سرد شنا کرد اومد جلو کولر خابید کمرش درد گرف هنوز تا هنوزه میگه من نمیتونم کار کنم کلیه هام درد میکنه با اینکه هیچیش نیس و فقط بهانه میاره ک کار نکنه تا مامانم بهش میگ برو سر کار داد و هوار راه میندازه تو در و همسایع
بالاخرع درستش میکنم روز خوبو💪/تا خودت نخای هیشکی نمیتونه زندگیتو تغییر بدع اینا همه تلقینه/یه زن کوچک اما قوی ✌️