2777
2789
عنوان

Roya_am هستم چرا تاپیک منو تعطیل کردید دوباره ؟؟؟!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 7937 بازدید | 84 پست
تعطیلات رسمی من از صبح تا شب تو سایتم

ممنونم عزیزم زحمت کشیدید 

ولی اینو خودم درخواست داده بودم

مسائل خصوصی زندگیم بود خواستم پاک بشه 

لطف اینو حذف کنید 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2959158/تجربه-رویایی

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

سپاسگزارم از دوستان عزیزی که زحمت تگ کردن رو کشیدن ❤❤❤❤🌹🌹🌹🌹

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزیزم زحمت کشیدید  ولی اینو خودم درخواست داده بودم مسائل خصوصی زندگیم بود خواستم پاک ب ...

@نی_نی_یار_پنج  

@مامان_بلوط   عزیزم میشه بیای نی نی یار رو تگ کنید تاپیک رویا خانوم حذف شدن دوباره😔😔

وای باورم نمیشه😯

چرا واقعا؟.

@نی_نی_یار_پنج   نینی یار لطفا لطفا تاپیک رو برگردونین

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
وای باورم نمیشه😯 چرا واقعا؟. @نی_نی_یار_پنج     نینی یار لطفا لطفا تاپیک رو برگردونی ...

برگردوندن عزیزم

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

برگردوندن عزیزم

وای خداروشکر 

اول تگ کردم بعد رفتم نگاه کردم😶😶😶😶😶

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
سلام رویا جان خوبی عزیزم؟ سال نوتون مبارک انشالله سال خیلییی خوبی داشته باشید تاپیکتون دوباره حذف ...

درود بانو خوبی عزیزم 

ممنونم انشالله سال خوبی برای شما هم باشه 

راستش دیگه درخواست بازگشتش رو ندارم ...

امیدوارم کسی که این کار رو میکنه خدا بهش کمک کنه زندگیش عالی باشه ....

چون وقتی جلو کمک به کسی رو بگیرید حتما بازخوردش رو خواهید دید ...

درود بانو خوبی عزیزم  ممنونم انشالله سال خوبی برای شما هم باشه  راستش دیگه درخواست بازگش ...

ممنونم مهربونم😘

واقعا حیف تاپیک به اون خوبی بود

خیلیا از جمله خودم با تاپیکای شما زندگیمون رو نجات دادیم

متاسفم براش

هرکی هست بسیار حقیرِ و اینکه تو سایتم نظارت درستی نیست

خدایا شکرت بابت تمام نعماتت...❤❤❤❤

سلام

امیدوارم خوب و سلامت باشید.

من مطالب تاپیک‌تون رو دارم، اجازه دارم به صورت کتاب در سایت منتشر کنم؟

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

سلام امیدوارم خوب و سلامت باشید. من مطالب تاپیک‌تون رو دارم، اجازه دارم به صورت کتاب در سایت منتشر ...

درود بانو 🌹🌹

تشکر میکنم عزیزم 

هر روشی که به دوستان عزیزم بتونه کمک کنه 

من استقبال میکنم 🌹

درود بانو 🌹🌹 تشکر میکنم عزیزم  هر روشی که به دوستان عزیزم بتونه کمک کنه  من استقبال م ...

مرسی از لطفتون.❤❤

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید.