2777
2789

باید ببری مرکز اختلالات یادگیری اونجا ازش تست میگیرن بعد بهت روانپزشک معرفی میکنن میبری اونجا با توجه ب تستش بهت دارو میده 

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله دیدم 

این مسائل خانواده ی هوشیار و مادر همراه میخواد

موردی ک من میشناختم برد ازش تست گرفتن

چندین بار آموزش پرورش رفت

ب روانشناس و روان پزشک ارجاع دادن

بچه دارو هم خورد

ولی هیچ فرقی نکرده، چون مادر حتی کلمه ای باهاش درس کار نمیکنه

تهش بچه همون بچه س

بله دیدم این مسائل خانواده ی هوشیار و مادر همراه میخوادموردی ک من میشناختم برد ازش تست گرفتنچندین با ...

هیچی تاثیر نداره همه جا برده اندازه یه خونه پول خرجش کرده تو چند سال

پسر من نقص روخوانی و‌دیکته داشت معلمش میگفت مشکل هوش داره بردم‌تست گرفتم ضریب هوشش ۱۲۵ بود که جز باهوش هاست الان با تمرین و‌تکرار خوب شده و بقیه درس ها رو‌از بقیه هم بهتره مخصوصا ریاضی 

هیچی تاثیر نداره همه جا برده اندازه یه خونه پول خرجش کرده تو چند سال

ن حالا خرجش واقعا اونقدر نیست و اصلا مهمم نیست اگ بچه اوکی بشه

ولی خب روانشناس و دارو ک معجزه نمیکنه ک

تهش بچه نمیفهمه ریاضی رو

روخوانی و املا بلد نیست

خب باید باهاش کار بشه دیگه

خداروشکر

الان هم همش درگیرشم با اینکه کلاس پنجم‌هست از اون یکی که کلاس اوله بیشتر نیاز به همراهی داره کلا توی یاد گیری چیزهای جدید مشکل داره مثلا پارسال بردمش کلاس زبان مجدد همون مشکلات رو داشت پدرم درومد تا کلمه نوشتن رو یاد بگیره الان راه افتاده 

کلا بچه های نقص یادگیری نیاز به همراهی زیادی دارن 

مشکلش چیه عزیزم کلاس چندمه ؟ علت اینکه خرج کردن و نتیجه نگرفتن اینه که همه مراکز مرتبط با این موضوعات به بچه به دید کارت بانکی نگاه میکنن یا تجربه ندارند یا تخصصش را ندارن فقط بیزینس انواع تستها را درخواست میدن آخرش هم نتیجه درستی ارائه نمیدن فقط دنبال پول هستن .این را کسی میگه که سه چهار سال درگیر این قضیه بودم به دلیل اختلال خواندن و دیکته دخترم .خودم کاملا آگاه و اورینت به این موضوعات و رشته تحصیلی مرتبط ولی باز هم انگار هیچ رفرنس و مرکز دلسوز و غیر بیزینس در این مورد وجود نداشت ولی آخرش خودم و خودم و خودم مشکل را حل کردم.

اگر خواستید یک کمی بیشتر از مشکلاتش و سنش بگید شاید تجربیات من در این زمینه کمکش کرد .البته من از معلم و مراکز هم استفاده کردم ولی خیلی بااحنیاط باید انجام بدید اول خودتون باید بدونید مشکل بچه کجاست و چه مراحل درمانی و .... داره وگرنه در دام انواع تستها و آزمونها و پروسیجرهای مزخرف پیشنهاد شده فقط باید پول خرج کنند بدون نتیجه گیری 

اگر خواستید یک کمی بیشتر از مشکلاتش و سنش بگید شاید تجربیات من در این زمینه کمکش کرد .البته من از مع ...

بجز اونی که گفتم ،یه بچه هست تو خانوادمون ،هزینه دکتر بردن ندارن ،کلاس هشتمه ،هنوز روخوانی نمیتونه بکنه ،زبان الفبا و هنوز یاد نگرفته ،ریاضی کلا تعطیل،بنظرت باید چکار کرد