پسر من نقص روخوانی ودیکته داشت معلمش میگفت مشکل هوش داره بردمتست گرفتم ضریب هوشش ۱۲۵ بود که جز باهوش هاست الان با تمرین وتکرار خوب شده و بقیه درس ها رواز بقیه هم بهتره مخصوصا ریاضی
الان هم همش درگیرشم با اینکه کلاس پنجمهست از اون یکی که کلاس اوله بیشتر نیاز به همراهی داره کلا توی یاد گیری چیزهای جدید مشکل داره مثلا پارسال بردمش کلاس زبان مجدد همون مشکلات رو داشت پدرم درومد تا کلمه نوشتن رو یاد بگیره الان راه افتاده
مشکلش چیه عزیزم کلاس چندمه ؟ علت اینکه خرج کردن و نتیجه نگرفتن اینه که همه مراکز مرتبط با این موضوعات به بچه به دید کارت بانکی نگاه میکنن یا تجربه ندارند یا تخصصش را ندارن فقط بیزینس انواع تستها را درخواست میدن آخرش هم نتیجه درستی ارائه نمیدن فقط دنبال پول هستن .این را کسی میگه که سه چهار سال درگیر این قضیه بودم به دلیل اختلال خواندن و دیکته دخترم .خودم کاملا آگاه و اورینت به این موضوعات و رشته تحصیلی مرتبط ولی باز هم انگار هیچ رفرنس و مرکز دلسوز و غیر بیزینس در این مورد وجود نداشت ولی آخرش خودم و خودم و خودم مشکل را حل کردم.
اگر خواستید یک کمی بیشتر از مشکلاتش و سنش بگید شاید تجربیات من در این زمینه کمکش کرد .البته من از معلم و مراکز هم استفاده کردم ولی خیلی بااحنیاط باید انجام بدید اول خودتون باید بدونید مشکل بچه کجاست و چه مراحل درمانی و .... داره وگرنه در دام انواع تستها و آزمونها و پروسیجرهای مزخرف پیشنهاد شده فقط باید پول خرج کنند بدون نتیجه گیری
اگر خواستید یک کمی بیشتر از مشکلاتش و سنش بگید شاید تجربیات من در این زمینه کمکش کرد .البته من از مع ...
بجز اونی که گفتم ،یه بچه هست تو خانوادمون ،هزینه دکتر بردن ندارن ،کلاس هشتمه ،هنوز روخوانی نمیتونه بکنه ،زبان الفبا و هنوز یاد نگرفته ،ریاضی کلا تعطیل،بنظرت باید چکار کرد