2777
2789
عنوان

اینجا خدا شناس هست که به دادم برسه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2766 بازدید | 266 پست
فقط میخوام به خدا بگم بسمه بگم ولم کن دیگه بگم منم ببین منم ادمم مگه چیکار کردم که حقم اینه بخدا من ...

با توجه به تاپیک اولت ادم نیمونه چی بگه ولی در کل سعی کن نگاهتو به خودت عوض کنی به خودت عشق بورز خودتو دوست داشته

خودکشی کاره جالبی نیست چطور دلت میان این جونی که خدا بت داده و این سلامتی که خدا بت داده که خیلیا در حسرتشن از خودت بگیری و به خودت آسیب بزنی

ارزشت بیشتر از این حرفاست خودتو با ارزش ببین همین خدایی که داری میگی ولت کنه عاشقته و نمیشه همه چیزو پای خدا گزاشت چون خدا برا همین به ما اختیار داده تا خودمون زندگیپونو عوض کنبم شرایطمون عوض کنیم ن این که میدونو خالی کنیم اگه همه بخوان تو شرایط سخت خود کشی کنن الان نصف بیشتر مردم جهان باید این کارو بکنن

و اینم بدون که همیشه افرادی هستن که شرایطشون از تو بدتره ولی برا زندگیشون میجنگن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالم قبل؟ 

قبل از دنیا 

عالم ذر 

خیلی از مسائل این دنیایی ما برمیگرده به عالم ذر و حالا حکمت خداوند ، ولی همه در هر حالتی بازم دست خودشونه که در شرایطی که دارن راه درست و سعادت رو انتخاب کنن یا شر و عقوبت 

حرف از خودکشی نزن 

والله خودکشی چیزی نداره جز یک عمر پشیمانی روح در بلاتکلیفی و عذاب شدید 

عزیزترین برات خدا باشه 

بدون در هر شرایطی که بدنیا اومدی این شرایط برمیگرده به عالم ذر که در اون چجوری عهد و پیمان بستی و چقدر وحدانیت رو قبول کردی 

الانم هم راه تکامل و سعادت جلوی روت هست هم راه سقوط 

نماز اول وقتت رو با دقت و توجه بخون 

روزی حداقل ۵۰ آیه ی قرآن بخون با ترجمه 

استغفار زیاد داشته باش 

همه ی این اعمال باعث سفیدی روح و آرامش میشه 

امیدوارم تا اون موقع زنده باشم و ببینم...بنظرت چیکار میتونه بکنه که جبران این حالم باشه؟ آخه من دیگه ...

خیلی کارها می تونه بکنه معجزه می کنه فقط باید صبر تحمل داشته باشی منم خودم ۴_۵ سال یه مشکلی دارم پیش روانشناسم رفتم مشکلم تا حدودی حل شده  تو این ۴_۵ سال روزایی دیدم از مرگ بدتر تجربه های داشتم که خودم متوجه میشم از هر نظری کلی تغییر کردم بعضی اوقات سختی مشکلات برای اینکه بتونی در آینده قوی تر باشی

از وجودتون ممنونم...جز شما کسی یا جایی رو نداشتم که بگم...نمی گفتم میترکیدم

کاش کاری از دستمون بربیاد برات بکنیم 

خدا جای حق نشسته هر بدی یه نتیجه ای داره منتظر باش دیر یا زود داره سوخت و سوز نداره

تایپیک اولتو خوندم خیلی ناراحت شدم آخه یه آدم چه قدر میتونه سختی رو تحمل کنه چقد آخه چقد دخترا بد بخ ...

میشه واسم دعا کنی ؟ خواهش میکنم. اونو تحمل کردم چند روز پیش تا همین امشب به یه نفر التماس کردم کمکم کن تو قبول کنی من حالم خوب میشه پول بیشتری بهت میدم بیشتر از هزینه کارت بخوای کلیمم میفروشم میذارم روش هر شرطی بگی قبول میکنم دارم میمیرم...گفت نه خداحافظ له شدم انگار دستمو ول کرد و گذاشت بیوفتم تو یه دره عمیق و تاریک واسم خیلی عزیز و محترم بود التماسش کردم رفت ول کرد رفت

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷
قبل از دنیا  عالم ذر  خیلی از مسائل این دنیایی ما برمیگرده به عالم ذر و حالا حکمت خداوند ...

👏👏👏👏این حرف دوستمون کاملا درسته 

خودکشی یه کار اشتباه محض با خودکشی کردن اون دنیاتم تباه می کنی

خیلی کارها می تونه بکنه معجزه می کنه فقط باید صبر تحمل داشته باشی منم خودم ۴_۵ سال یه مشکلی دارم پیش ...

حال خوبی وجود داره که بعدا بگم بابا اون روزا رو ول کن؟ کدوم حال خوب میتونه به این روزام غلبه کنه؟ چی هست که منتظرش بمونم؟

قبل از دنیا  عالم ذر  خیلی از مسائل این دنیایی ما برمیگرده به عالم ذر و حالا حکمت خداوند ...

ممنونم..تا حالا جایی راجب این عالم نشنیدم با اینکه قران زیاد خوندم 

حال خوبی وجود داره که بعدا بگم بابا اون روزا رو ول کن؟ کدوم حال خوب میتونه به این روزام غلبه کنه؟ چی ...

من دقیقا همین حس داشتم ولی الان تو این مرحله که هستم خیلی وقت ها میگم ولش کن گذشته گذشته