2777
2789
عنوان

اینجا خدا شناس هست که به دادم برسه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2766 بازدید | 266 پست
گفتم شایدباشن کسایی که به خدا نزدیک باشن بیان راهنماییم کنن که چطور به خدا نزدیک شم...واسه همین کلمه ...

نه بابا عزیزم همه ادعاشو دارن از خدا شناس بودن ولی تو موقعیتش قرار بگیرن دست شیطانو از پشت میبندن

ایشالا توام هرچی خیره برات پیش بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا عزیزم همه ادعاشو دارن از خدا شناس بودن ولی تو موقعیتش قرار بگیرن دست شیطانو از پشت میبندن ا ...

ممنون بخاطر دعای خوبت عزیز 

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷
امضاتون قشنگ بود خوشم اومد 🌹

خدا درست زمانی به فریادمون پاسخ میده که از عالم و آدم نا امید بشیم و دل بکنیم و از ته دل فریاد بزنیم و صداش کنیم اونوقته که میگه بندم خالص شده باید استجابتش کنم . سپاس گذارم 🌹🌹

خدا درست زمانی به فریادمون پاسخ میده که از عالم و آدم نا امید بشیم و دل بکنیم و از ته دل فریاد بزنیم ...

بله درسته...فقط امیدارم بعد اینکارپاداشی باشه که بتونه به روح نابود شدم چیره بشه و بتونه کمکم کنه فراموش کنم این روزای سختمو ...این نگرانم کرده که نکنه شادی یا پاداش  بیشتری نسبت به زخم روحی من وجود نداشته باشه در اینده 

تنها راهش تسلیم خدا بودنه خودتو رها کن بگو خدایا من تسلیمتم هر بلایی خواستی سرم بیار من خیلی ضعیفتم. ...

باشه عزیزم حتما🌹...شما هم واسم دعا کن به ارامش همیشگی برسم که دلم دیگه طاقت نداره

مشاوره درسیه روانشناسه خیلی مهربون بنظر میومد گفتمش پول بیشتری بهت میدم اونم واست نصرفه کلیمم میفروش ...

ب درک ک رفت.دختر انقد خودتو دست کم نگیر.چرا التماس ی آدم بی خودو کردی...یکم رو پای خودت باش.فردا تو جامعه بری چ رفتاری میخوای نشون بدی اخه 

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭
ب درک ک رفت.دختر انقد خودتو دست کم نگیر.چرا التماس ی آدم بی خودو کردی...یکم رو پای خودت باش.فردا تو ...

چون فکر کردم اون تنها ادمیه که میتونه کمکم کنه چون خیلی خودش رو مهربون نشون داد ازش یه فرشته نجات ساختم واسه همین وقتی در کمال سنگ دلی گفت نه انگار فروریختم 

ب درک ک رفت.دختر انقد خودتو دست کم نگیر.چرا التماس ی آدم بی خودو کردی...یکم رو پای خودت باش.فردا تو ...

نگرانم که نکنه هیچ دلخوشی بزرگی باشه که به واسطه اون بتونم به غمم و روح زخمیم غلبه کنم و امید به زندگی خیلی بزرگی بهم بده ...همش فکر میکنم که اگه به بزرگترین هدفت برسی که رشته و دانشگاه خوبی هم قبول بشی اما بعدش غم های بزرگت نذارن لذت ببری چی؟ اونموقع دیگه هیچی ندارم واسه دلخوش شدن بهش اگه اینهمه آسیب ازم دور نشن چیکار کنم؟ جز مردن و تموم شدن چاره ای هست؟

خدا ولم نمیکنه خستم دیگه خیلی خستم الانم به زور دارم مینویسم

یعنی خدا رو مسبب مشکلاتت میدونی؟ خالق خودت رو؟ 

میدونی عشق خدا به بنده اش هفتاد برابر عشق مادر به فرزنده ؟ 

اگه اتفاقاتی تو زندگیت افتاده که خسته ات کرده حق میدم بهت که بی رمق و دل شکسته شده باشی ولی بیا خدا رو بزار جای همه نداشته هات ببین حال دلت چطور میشه 

ببین برات چه ها که نمیکنه.... ❤

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

یعنی خدا رو مسبب مشکلاتت میدونی؟ خالق خودت رو؟  میدونی عشق خدا به بنده اش هفتاد برابر عشق مادر ...

چطوری این کارو بکنم بخدا خواستم متوجه نمیشه...مگه غیر از اینه که خدا همه اینارو تو سرنوشتم قرار داده و مسببش خودشه دلم از این میسوزه که نمیدونم دارم تاوان چیو میدم منکه همیشه سعی کردم بنده خوبی باشم.اطرافیانم هم میگن تو از خیلی هم سن و سال هات بهتری ...نمیدونم دیگه گیج شدم