مطمعن مطمعن مطمعنم که یک روز حال خوبی خواهی داشت فقط و فقط به شرط اینکه خودت هم براش تلاش کنی
بزار باهات روراست باشم تو به ظاهر و به باطن دلت میخواد حالت خوب باشه اما اما اون ته ته دلت نمیخوای چون اگر میخواستی برای بدست آوردن حال خوب خیلی تلاش میکردی خیلی خیلی تلاش میکردی
و اینکه انسان یک موجود اجتماعی هست و تو تا زمانی که فقط بخوای با این حالت به درس خوندنت تو خونه ادامه بدی هرگز حالت خوب نمیشه هرگززززز مطمعن باش.
کلاس موسیقی،هنر،آشپزی،کیک پزی،داستلن نویسی،خیاطی،درسی برو و توی اجتماع باش و از اجتماع دوری نکن چون وضعیتت از این هم بدتر میشه
اگر میخوای درس بخونی در کنارش یک کلاس برو و حتما نیاز نیست تو خونه درس بخونی میتونی بری کتابخونه یا پانسیون
ببین من همه چیز رو روراست بهت گفتم تصمیم با تو هست این که فقط بشینی و بگی دارم دعا میکنم و از خدا میخوام که حالم خوب شه که نتیجه فقط نابودی هست و تمام.اما اگر تصمیم بگیری که به خودت فرصت بدی و از ته قلبت بخوای و تلاش کنی برای بدست آوردن حال خوب مطمعن مطمعن باش تو خوشبخت ترین هستی دختر جون دنیا و روزگار نمیاد آرامش و خوشبختی رو دوستی تقدیم انسان ها کنه بلکه این خود تو هستی که باید بدستش بیاری.
از تو حرکت برای خوشبختی و آرامش و از خدای بی همتا هم برکتی به بزرگی آرامش
فقط بخواه.