2777
2789
عنوان

اینجا خدا شناس هست که به دادم برسه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2766 بازدید | 266 پست
کسی راهی بلده که من حرفمو به خدا برسونم؟؟؟؟؟😢😢😢😢😢چطوری بگم که بفهمه دیگه خستم

واسته بفرست پیش خدا، من سال ها دعا کردم نشد یه روز رفتم زیارتگاه همون شب خبر واسم آوردن، 

۱۰۰۰ صلوات نذر حضرت نرجس خاتون وابسته بذارین، 

جوابتونو می دن

فروشگاه آنلاین عطر و ادکلن ویولت لیدی، محصولات اورجینال با نازلترین قیمت
مشکلت چیه عزیز؟  بجز برادرت!

یه نفر که امید داشتم بهم کمک میکنه و اوضاعم رو میدونست ولم کرد رفت و انگار من پرت شدم تو دره عمیق و تاریک 

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسته بفرست پیش خدا، من سال ها دعا کردم نشد یه روز رفتم زیارتگاه همون شب خبر واسم آوردن،  ۱۰۰۰ ...

ممنون عزیزم امتحان میکنم شما هم دعام کن لطفا 

شاید وقتی فقط غمتو نگاه میکنی بزرگ باشه ولی وقتی قدرت و اراده ای که خدا بت داده رو نگاه میکنی غمت کو ...

کاملا درست میگی انگار من بیخودی بزرگش کردم امیدوارم بتونم خودمم کوچیکش کنم 

خدا کنه 

اگه از ته دل بهش ایمان داشته باشی معجزه خدا میبینی

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗
یه نفر که امید داشتم بهم کمک میکنه و اوضاعم رو میدونست ولم کرد رفت و انگار من پرت شدم تو دره عمیق و ...

خب ببین دقیقا اون خودشناسی که میگم یکیش همینه که تو تله ی رهاشدگی که الان ازش میگی رو برات باز میکنه و میتونی رو خودت کار کنی و درمان بشی. 

دکتر پیری تخصصی رو این شخصیت شناسی کار میکنه. 

من تعجب می‌کنم میگی مشکل من حادتره.... 

ینی رها شدنت توسط یک مشاور مدرسه بزرگتر از تجاوز برادرته؟

رابطه عاطفی بینتون شکل گرفته بود؟ منظورم جنس مخالفه

درست نفهمیدم چون نشد همه ی پیاماشو بخونم فقط فهمیدم یکی تو این شرایط ولش کرده نمیدونم چه حسی بینشون ...

یه مرد خوشکل😁 نه حسی نبود ولی بی وجدان بود که رفت اما حرفای شما عزیزان باعث شد بهتر بشم

اگه از ته دل بهش ایمان داشته باشی معجزه خدا میبینی

بنظرت معجزش میتونه به حال بدم غلبه کنه؟ مثلا چی ممکنه تو زندگیم ببینم که بگم آخیش اون غم کوچیکه.....فکر نکنم باشه

خب ببین دقیقا اون خودشناسی که میگم یکیش همینه که تو تله ی رهاشدگی که الان ازش میگی رو برات باز میکنه ...

نه خیلی بهش امید بسته بودم میدونی چی میگم؟ مشاور مدرسع نبود فکر میکردم فرشته نجاتم رو پیدا کردم

امیدوارم عمرم قد بده هر چند نابود شدم

مطمعن مطمعن مطمعنم که یک روز حال خوبی خواهی داشت فقط و فقط به شرط اینکه خودت هم براش تلاش کنی 

بزار باهات روراست باشم تو به ظاهر و به باطن دلت میخواد حالت خوب باشه اما اما اون ته ته دلت نمی‌خوای چون اگر میخواستی برای بدست آوردن حال خوب خیلی تلاش میکردی خیلی خیلی تلاش میکردی 

و اینکه انسان یک موجود اجتماعی هست و تو تا زمانی که فقط بخوای با این حالت به درس خوندنت تو خونه ادامه بدی هرگز حالت خوب نمیشه هرگززززز مطمعن باش.

کلاس موسیقی،هنر،آشپزی،کیک پزی،داستلن نویسی،خیاطی،درسی برو و توی اجتماع باش و از اجتماع دوری نکن چون وضعیتت از این هم بدتر میشه 

اگر میخوای درس بخونی در کنارش یک کلاس برو و حتما نیاز نیست تو خونه درس بخونی میتونی بری کتابخونه یا پانسیون 

ببین من همه چیز رو روراست بهت گفتم تصمیم با تو هست این که فقط بشینی و بگی دارم دعا میکنم و از خدا می‌خوام که حالم خوب شه که نتیجه فقط نابودی هست و تمام.اما اگر تصمیم بگیری که به خودت فرصت بدی و از ته قلبت بخوای و تلاش کنی برای بدست آوردن حال خوب مطمعن مطمعن باش تو خوشبخت ترین هستی دختر جون دنیا و روزگار نمیاد آرامش و خوشبختی رو دوستی تقدیم انسان ها کنه بلکه این خود تو هستی که باید بدستش بیاری.

از تو حرکت برای خوشبختی و آرامش و از خدای بی همتا هم برکتی به بزرگی آرامش 

فقط بخواه.

خدایا شکرت❤️خودت برام بساز🌱خوب مثل خودت❤️