2777
2789
عنوان

بنظرتون زیاد میدم؟؟

272 بازدید | 16 پست

سلام  دخترم ۷ ماهشه تا ۶ ماهگی  تقربا ف۳ط شیر خومو میخورد ولی چون  فقط توی خواب میخوره  وزن گیریش مناسب نبود منم توی بیداری بهش شیر خشک دادم اوایل  باسرنگ به زور ۳۰ تا شاید میخورد این بین خیلی مریض شد  تازه  ۱۵ روزه اومیکرونش خوب شده به واکسنا هم واکنش شدید نشون میده و هرسری بستری میشه واسه همین خیلی  ضعیف شده الان که یکم اشتهاش بیشتر شده  من هر ساعت حدود ۹۰ سی سی شیر خشک میدم  دوزی دو تا سه بار هم شیر خودمو میخوره  و صبحانه حدود ۱۵ قاشق  فرنی یا حریره  ناهار ۱۵ قاشق سوپ  شام ۱۵ قاشق یا پوره  یا فرنی میدم بنظرتون شیر دادن هر یک ساعت براش بده؟ بنظرتون گشنش میشه که میخوره؟یهو اذیتش نکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و همانا وای بر منحرفان

زندگی این نیست که منتظر تموم شدن بارون باشی؛زندگی رقصیدن زیر بارونه... فقط وقتی میتونی سبکی رو حس کنی که سنگینی رو تجربه کرده باشی...زندگی مثل معادله ریاضی نیست،هیچ جواب واضح و مشخصی وجود نداره؛وقتی به مشکل بر بخوری فقط به خودت بستگی داره که چجوری حلش کنی...واسه آدمهایی که نمی خوان خودشونو نجات بدن!  هیچ راه نجاتی وجود نداره...!مردن ترسناک نیست، چیزی که ترسناکه اینه که تا آخرش زندگی نکنی...! خدا همیشه یه جوابی برای ما آماده کرده...فقط ما برای دیدن جواب خدا بیش از حد نابینا ایم...! 
اگه خودش میخوره که خب نه اندازه است. یا مثلا بعدش بالا نمیاره. ولی اکه به زووور میذی بهش خب زیاده. ...

نه اصلا به زور نمیخوره  به میل خودش میخوره  با اینکه رفلاکس داره ولی اصلا بالا نمیاره خداروشکر آخه انقد که  توی خوردن شیر منو عذاب داده  الان که  خوب میخوره باورم نمیشه فکر میکنم دارم اذیتش میکنم😑

نه اصلا به زور نمیخوره  به میل خودش میخوره  با اینکه رفلاکس داره ولی اصلا بالا نمیاره خدار ...

خب دوست داره که میخوره😄نوش جونششش

من انقد غذا دادن به بچه دوست دارم.

الان خواهر زادم سه سالش شده دیگه ولی بازم هر بار بهش غذا میدم دوس دارم بمیرمممم براش🤣🤣

من یک مهاجرم،از رویایی به رویای دیگر✨