2777
2789

آرزومه وزنم به۴۸برسه برام (صلوات) بفرستین دوست جونیام منم برا همتون میفرستم ...  وزن الانم ۵۰ولی شکم و پهلو دارم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوستم خیای خشکه قبلش ابرسانم میزنم 

آرزومه وزنم به۴۸برسه برام (صلوات) بفرستین دوست جونیام منم برا همتون میفرستم ...  وزن الانم ۵۰ولی شکم و پهلو دارم  

درمانش شامپو ضد شوره است، البته از نوع فلفلیش نزن میسوزونه، بعدشم ضدآفتاب بدون رنگ که چربی پوستتو تامین کنه، ویتامین ب کمپلکس هم بخور پوستت جون میگیره، اینا دقیقا نسخه دکتر بود که من گرفتم، منم بعضی نقاط صورتم مثل شماس هر ازگاهی عود میکنه مشکلش

قبل از اینکه آب رسان بزنی حتما صورتت رو بشور و هنوز صورتتآب داره آبرسان بزن که صورتت مرطوب بشه یه کرم ضد آفتاب مخصوص پوست خشک بگیر حتی کرم ضد آفتاب هم که میخوای بزنی صورتت رو آب بزن در ضمن همیشه تو حمام از سفیداب یا همون رو شور استفاده کن البته تو دستت له کن آروم با نوک انگشتت دورانی صورتت رو بشور