نمیدونم این جای نگرانی داره یاعادی هستش من یک ماه پریودی خونریزی شدیدی دارم باخون های لخته وسیاه ولی یک ماه خونریزی کم وعادی بنظرشمامشکلی دارم اینجوری میشه معذرت میخوام شاید بعضی هاخوششون نیادازاین کلمات من ولی برام سوال شده
بهترین حس دنیاحس مادرشدن هستش امیدوارم همه خانومهای سرزمینم این حس روتجربه کنن 🤲🤲🤲🤲خداجوووووونم ممنوووووون🙏🙏🙏بعداز۵سال انتظاردقیقاروزتاسوعابی بی چکم مثبت شدخدایاااااااااشکررررررررت🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲ازخدامیخوام همه اون مادرانی که منتظرهستن خدامثل من دلشونوشادکنه الهی امین🤲🤲🤲دوستان دعاکنین خدانی نی موسالم وصالح بزاره بغلم🙏🙏🙏🙏
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤
نمیدونم ولی من که خیلیییی شدیده طوری که هر یک ساعت یه بار باید پدبهداشتی مو عوض کنم نمیدونم باید چکار کنم کم شه مفنامیک اسید هم زیاد میخورم ولی جواب نمیده
البته لخته برا همه هست اگه خیلی خیلی زیاد هست برو اگه نه که خیلی جای نگرانی نیست ، ولی برا اطمینان خودت برو ی آزمایش بده❤ آن شاالله ک چیزی نیست
ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤
چندماه پیش رفتم گفت کیست ریزداری یک ماه داروخوردم بعدازاون دیگه نرفتم فعلا
بهترین حس دنیاحس مادرشدن هستش امیدوارم همه خانومهای سرزمینم این حس روتجربه کنن 🤲🤲🤲🤲خداجوووووونم ممنوووووون🙏🙏🙏بعداز۵سال انتظاردقیقاروزتاسوعابی بی چکم مثبت شدخدایاااااااااشکررررررررت🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲ازخدامیخوام همه اون مادرانی که منتظرهستن خدامثل من دلشونوشادکنه الهی امین🤲🤲🤲دوستان دعاکنین خدانی نی موسالم وصالح بزاره بغلم🙏🙏🙏🙏
گفتم قبلاداشتم یه ماه داروخوردم ولی هنوزنرفتم ببینم رفع شده یانه
اگه لخته هاتون بزرگ تر از کف دست شد باید برید پزشک در این صورت هم میتونید برای اطمینان برید
نه دیگه اونقدر بزرگ ولی وقتی دفع میشه خودم احساس میکنم واینکه نواربهداشتی مشبک استفاده میکنم داخل نواربهداشتی جذب نمیشه
نمیدونم ولی من که خیلیییی شدیده طوری که هر یک ساعت یه بار باید پدبهداشتی مو عوض کنم نمیدونم باید چکا ...
نه برامن انقدی زیادنیست ولی موقع دفع شدن خودم احساس میکنم