نمیدونم این جای نگرانی داره یاعادی هستش من یک ماه پریودی خونریزی شدیدی دارم باخون های لخته وسیاه ولی یک ماه خونریزی کم وعادی بنظرشمامشکلی دارم اینجوری میشه معذرت میخوام شاید بعضی هاخوششون نیادازاین کلمات من ولی برام سوال شده
بهترین حس دنیاحس مادرشدن هستش امیدوارم همه خانومهای سرزمینم این حس روتجربه کنن 🤲🤲🤲🤲خداجوووووونم ممنوووووون🙏🙏🙏بعداز۵سال انتظاردقیقاروزتاسوعابی بی چکم مثبت شدخدایاااااااااشکررررررررت🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲ازخدامیخوام همه اون مادرانی که منتظرهستن خدامثل من دلشونوشادکنه الهی امین🤲🤲🤲دوستان دعاکنین خدانی نی موسالم وصالح بزاره بغلم🙏🙏🙏🙏
ممنون خیالم راحت شدالبته من ازکسی سوال کردم گفتن چون من اقدام کردم برابارداری احتمالش هست که وقتی لانه گزینی نشه موقع عادت اینجوری میشم نمیدونم همچین چیزی هست یانه
بهترین حس دنیاحس مادرشدن هستش امیدوارم همه خانومهای سرزمینم این حس روتجربه کنن 🤲🤲🤲🤲خداجوووووونم ممنوووووون🙏🙏🙏بعداز۵سال انتظاردقیقاروزتاسوعابی بی چکم مثبت شدخدایاااااااااشکررررررررت🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲ازخدامیخوام همه اون مادرانی که منتظرهستن خدامثل من دلشونوشادکنه الهی امین🤲🤲🤲دوستان دعاکنین خدانی نی موسالم وصالح بزاره بغلم🙏🙏🙏🙏