2777
2789

بچه ها من پلی کیستیکم چند ماه گلوکوفاژ میخورم و ۶ ماهه تو اقدامم الان ۹ روز از موعدم گذشته و یه بی بی چک زدم همون اول یه هاله کمرنگ انداخت که هر چی خشک شد پر رنگ تر شد با چشم کاملا دیده میشه ولی توی عکس مشخص نیست زیاد مارک بی بی چک ریما به نظرتون ممکن با ۹ روز تاخیر بی بی چک مثبت کمرنگ بشه؟؟شنیدم ریما دیر نشون میده سینه درد و دلدرد دارم کاش باردار باشم 

تصمیم گرفتم مامان بشم انرژی مثبت بدید زودتر اتفاق بیوفته😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گیرم نیومد مجبور شدم ریما خریدم نمیدونم اصلا به هاله بی بی چک اعتمادی هست

اره من خودم روز موعد زدم اول هاله انداخت بعد زیر ده دیقه پررنگ تر میشد 

رفتم دوتا مدیکور خریدم دوتاش باهم مثبت و پررنگ شد 

منم بیبی چکم اول هاله انداخت 

مدیکورم بزن هاله انداخت یعنی حامله ای ♥

🍒🤰1 آبان میبینمت پسرم🍼بی صبرانه منتظر اون لحظم گردوی من 🤱💜 از ته ته ته قلبم از خدا میخوام یه نینی قشنگ و سالم به همه بده 🤲❤️
از کجا فهمیدی پلی کیستیکی؟ عدد ذخیره تخمدانت چنده؟ 

از سونو فهمیدم هم واژینال هم شکمی عدد ذخیره رو نمیدونم باید چند باشه نرمالش؟

تصمیم گرفتم مامان بشم انرژی مثبت بدید زودتر اتفاق بیوفته😇
مرسی گلم برام دعا کن

انشالله که حامله ای 😍♥

🍒🤰1 آبان میبینمت پسرم🍼بی صبرانه منتظر اون لحظم گردوی من 🤱💜 از ته ته ته قلبم از خدا میخوام یه نینی قشنگ و سالم به همه بده 🤲❤️

سلام عزیزم من دیدم شما یه تاپیک گذاشتید راجب زخم دهانه رحم میخواستم بدونم زخمتون چقد بود و با چند دوره قر ص درمان شدید و دیگ بر نگشت من الان زخم دهانه رحم دارم و دکتر اصرار دارن فریز باید بشه ولی میترسم