2777
2789
ممنونم خدا خواسته

احسنت😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزممم چقد کوچولو ان 😍😍😍🌹🌹🌹 مخمل من ۹ سالشه 😁 خداییش سخته عزیزم اما یک خوبی هایی دارههههههه ...

اره خیلی کوچکن فقط میدونن یه خواهر دیگ داره میاد😁😁😁😊

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
چندسالته بچه هات بزرگن

دخمل اولم ۹ سالشه، بچه دومم پسمل بود که ... الان ۲ سالش بود ،سومی مخمله در حال حاضر داره میره ۱۹ هفته 😁🌹 

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
اره خیلی کوچکن فقط میدونن یه خواهر دیگ داره میاد😁😁😁😊

پسملی داری 😁🌹

دخمل اولم ۹ سالشه، بچه دومم پسمل بود که ... الان ۲ سالش بود ،سومی مخمله در حال حاضر داره میره ۱۹ هفت ...

خدانگهدارشون باشه خوشبحالت باز ازمن جلوتری😄😄

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
قربونت فعلا توشوکم

حق داری، بسپار به دستای قدرتمند پروردگار😍😍

چه جالب 

همه اونا که سه تا بچه دارند اومدن این تاپیک 

منم دخترم هشت سال 

پسرم پنج و نیم 

سومی هم ۱۵ هفته 

دست تنهام و غریب ، کارم میکنم 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.

تمام عمره زندگیه مشترکمون ، منوهمسرم میگفتیم بذار مشکلات هموارتر بشه بچه ی بعدی... نه مشکلات هموارتر شد و بلکه سخت تر هم شد و حسنی موند وبارش😁🌹

فعلا ماییم و مخمل ۹ ساله و مخمل در راه...