2777
2789

میترسم هورمونام بهم بریزه یا با قطع کردنش پریود شم 

شیاف پروژسترون بخاطر چیه؟ 

لک بینی و خونریزی ندارم درد پهلو دارم و زیر شکمم تیر میکشه و گه گاهی ترشح بدون بو 

میشه بگین این شیاف واسه چیه؟ خوبه استفاده کنم؟ مشکلی پیش نمیاد؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داروی خوبیه واسه جلوگیری از سقطه....ضرری نداره...اگه قلبش تشکیل شده استفاده کن...

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...

نمیگم استفاده نکن اما اول این بارداری به من داد نگرفتم چون بارداری ناخواسته بود و لکه بینی داشتم گفت استفاده کن اما نگرفتم ولی شما باید ببینی دکترت برای چی بهت داده .من چون بچه سوم بود گفتم اگر از بین رفت هم خیلی غصه نمی‌خورم چون باید بتونی از عهده ش بربیایی نمیدونم شاید خدا توانایی ش در من و شوهرم دیده انشالله عاقبت بخیر بشی عزیزم 

کیانا.کیان.کارِن
فکر کنم بخاطر تیر کشیدن زیر شکمم و ترشح داده ولی من مصرف نکردم 

ولی هرچی دکترت داد گوش کن اون بهتر میدونه اولا پیش یه دکتر خوب برو پرونده تشکیل بده بعد طبق حزفای اون پسش برو

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘
نمیگم استفاده نکن اما اول این بارداری به من داد نگرفتم چون بارداری ناخواسته بود و لکه بینی داشتم گفت ...

من زیر شکمم نیر میکشه و ترشح خیلی کم داشتم استفاده نکردم با استراحت خوب شدم اخه خیلیا گفتن با قطع کردنش پریود شدن میترسم استفاده کنم ولی اگر جاشو سفت میکنه استفاده کنم 

کلا گذاشتم بدنم کار خودشو انجام بده تا ۸ هفته برم سونوی قلب خیلی زود اینو داد بهم

۸هفته واسه قلب میرم نمیدونم تشکیل شده یا نه

ان شاا..که تشکیل میشه..ونه ماه بارداری رو به سلامتی طی کنی

من طبق تجربه خودم میگما نه تخصص..من تو شش هفته بودم صدا قلبشو نشنیده بودم دکتر بهم همین شیاف رو داد بعد قلبش تشکیل نشد من نتونستم سقط طبیعی کنم تو نه هفته بودم  دهانه رحمم باز نشد...مجبور شدم کورتاژ کنم ...واسه خواهرمم تو شش هفته واسش نوشت استفاده نکرد تا صدا قلبش شنید بعد استفاده کرد ..ما سابقه سقط داریم هم من ،هم خواهرم...

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
ان شاا..که تشکیل میشه..ونه ماه بارداری رو به سلامتی طی کنی من طبق تجربه خودم میگما نه تخصص..من تو ش ...

من الان استفاده کنم بعد قطع کنم پریود میشم؟ 

یعنی تا اخر بارداری باید استفادش کنم؟