2777
2789

وای آره لات بازی در میارن 

همشم جلب توجه میکنن میخوان توجهتو جلب کنن

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قلدر بازی در میارن جلوت  برا جلب توجه

ببین اگر هی به بهانه های مختلف بیاد خونتون و همش از خودش تعریف کنه و پست بفرسته برات چی؟ اخه ما دوست معمولی هستیم نمیدونم چرا اینکارو میکنه

ببین اگر هی به بهانه های مختلف بیاد خونتون و همش از خودش تعریف کنه و پست بفرسته برات چی؟ اخه ما دوست ...

ازش بپرس راحت

کتاب خوندن یعنی خیره شدن به یه درخت مرده و توهم زدن🧠✨

تا وقتی مستقیم نگفته دوستت دارم ب چیزی دل خوش نکن.حتی وقتی میگن هم بعدش باید مطمئن شد دیگه چ برسه ب حرکات و..

خیالبافی هم نکن.

تو دیگر خوب نخواهی شد ...تا آخر عمردرگیر من خواهی بودو تظاهر می کنی که نیستی... مقایسه تو رااز پا در خواهد آورد... من می دانم به کجای ---قلبت--- شلیک کرده ام .... تو دیگرخوب نخواهی شد...
چه جوری خب نگا میکنه

انگار میخواد بخوردت

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
تا وقتی مستقیم نگفته دوستت دارم ب چیزی دل خوش نکن.حتی وقتی میگن هم بعدش باید مطمئن شد دیگه چ برسه ب ...

خب اگه دوستم داشته باشه من نمیخوامش ولی نمیخوامم دوستیمون بهم بخوره