2777
2789
عنوان

تو رو خدا شما بگین چیکار کنم😭

1328 بازدید | 148 پست

دوستان من ۱۸ سالمه دوتا داداش از خودم بزرگتر دارم که داداش کوچیکم که سه سال ازم بزرگتره خیلی اذیتم میکنه بهم گیر میده خیلی بد بین و حساسه و این حرفا عین روانیاس داداش بزرگم هم اگه باش دهن به دهن بشه کارشون به کتک کاری میرسه کوچیکه اصلا حیا سرش نمیشه میترسم بلایی سرش بیاره میترسمم بهش دردمو بگم چون زنش بیخود قضاوت میکنه و میره همه چیو میذاره دست همسایه ها و آبروم الکی میره مامانمم همش میگه رو حرف داداشت حرف نزن همش میگه اون راس میگه هر چی میگه تو بگو چشم جایی نرو کاری نکن لباس شاد نپوش آهنگ گوش نده با دوستات نرو بیرون بابامم ۵۸ سالشه دلم نمیخواد داداشم بخاطر من بهش بی احترامی منه که بگم بهش اگه هم چیزی بگه مامانم کاری میکنه بابام به گوه خوردن بیوفته جلو داداش کوچیکم انقد آشغاله ازش متنفرم دیگه نه می‌ذارن درس بخونم نه میذارن کاری بکنم برا خودم نه پول تو جیبی بهم میدن اگه پولی هم بدن بهم و پس انداز کنم ازم میگیرنش بخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم دیگه از زندگی خسته شدم پول مشاورم ندارم شما یه راه حلی بهم بدین 😭

ان شاالله خدا یه بخت خوب سر راهت قرار میده که طعم خوشبختی و از ته دلت احساس کنی ....سعی کن در برابر کاراشون بی تفاوت باشی. 

هرکس در توانش بود و واقعا از ته دل راضی بود واسه پسر کوچولوم دعا کنه ..ممنون❤
ان شاالله خدا یه بخت خوب سر راهت قرار میده که طعم خوشبختی و از ته دلت احساس کنی ....سعی کن در برابر ...

بخدا خاستگار زیاد دارم چون یه رابطه مجازی دارم و عاشق طرف شدم ن میتونم ازدواج کنم ن میتونم بمونم تو این خونه 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا خاستگار زیاد دارم چون یه رابطه مجازی دارم و عاشق طرف شدم ن میتونم ازدواج کنم ن میتونم بمونم تو ...

اون‌ رابطه رو‌ ولش کنید ، در اسرع وقت کات کنید 

فعلا فقط درستونو بخونید 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
بخدا خاستگار زیاد دارم چون یه رابطه مجازی دارم و عاشق طرف شدم ن میتونم ازدواج کنم ن میتونم بمونم تو ...

رابطه ی مجازی اگه قرار نیست به ازدواج و رابطه ی جدی تبدیل بشه بیخیال شو و از بین خواستگارات یه مورد مناسب انتخاب کن ،چون با این چیزایی که گفتی چاره ات فقط ازدواج تا راحت بشی

اون‌ رابطه رو‌ ولش کنید ، در اسرع وقت کات کنید  فعلا فقط درستونو بخونید

نمیتونم تموم کنم 😔 

بخدا همه جوره کنارم بوده خیلی هم دوسم داره درس رو ک نمیذارن منم پولی چیزی ندارن که همینجوری بخونم کنکور بدم ببینم چی میشه مامانم میگه تو اگه بخوای بخونی بدون مشاور و کتاب و کمک درسی هم میخونی خودت نمیخوای ولی من آرامش ندارم تو این خونه همه کارای خونه رو من میکنم اصلا وقت ندارم که درس بخونم 😭

رابطه ی مجازی اگه قرار نیست به ازدواج و رابطه ی جدی تبدیل بشه بیخیال شو و از بین خواستگارات یه مورد ...

به ازدواج نمیدونم ختم نمیشه یا میشه چون خونوادم قبول نمیکنن راه دور ازدواج کنم از ی طرفم نمیتونم دل بکنم ازش بخدا همه جوره پشتم بوده و نذاشته آب تو دلم تکون بخوره 

الان موقعیت شغلی و .. خوبی نداره که بخواد بیاد خاستگاری و اگه بخواد بیاد هم نمیدونیم چی بگیم از کجا همو میشناسیم و اگه بفهمن رابطه مجازی بوده زنده به گورم می‌کنن 

نمیتونم تموم کنم 😔  بخدا همه جوره کنارم بوده خیلی هم دوسم داره درس رو ک نمیذارن منم پولی چیزی ...

به خودتون نگاه نکنید 

اونی که تو‌مجازی دوست میشه، نتونسته تو فضای حقیقی دوست دختر پیدا کنه و‌با کلی دختره دیگه تو مجازی دوسته ، اونقدر بیکاره که کل وقتشو میذاره برای این دختر اون دختر

دوست داشتنش رو باور نکن

دخترا احساسی هستن زود علاقمند میشن پسرا اینطور نیستن

شما فقط بهش وابسته شدین ، یه مدت بهش فکر نکنید تموم میشه میره 

عاشق شدن کجا بود مگه کسی تو مجازی عاشق میشه !!!!

زندگیت رو از اینی که هست خرابتر نکن

به ازدواج نمیدونم ختم نمیشه یا میشه چون خونوادم قبول نمیکنن راه دور ازدواج کنم از ی طرفم نمیتونم دل ...

خب تو الان داری احساسی برخورد میکنی،ولی منی که دارم داستان شما رو میخونم از روی تجربه وعقلی میگم که اشتباه میکنی الکی تو این رابطه موندی و اسم وابستگی رو عشق میزاری،اگه واقعا خسته شدی وشرایط درس خوندن نداری با یکی از خواستگارات که خوبن توافق کن که بتونی بعد ازدواج درست رو ادامه بدی وپیشرفت کنی،انشالله یه بخت خوب قسمتت بشه

به خودتون نگاه نکنید  اونی که تو‌مجازی دوست میشه، نتونسته تو فضای حقیقی دوست دختر پیدا کنه و‌ب ...

بخدا اینجوری نیس از ساعت ۸ صب تا ۸ شب دو بار آنلاین میشه هول نیس بعدشم میاد می‌ره سر تمرین بازیگری اصلا وقت نداره حتی با من حرف بزنه فقط بخاطر من آنلاین میشه و سریع میره سراغ کاراش یک سال و چهار ماه تموم با همیم هیچ چیز بدی ازش ندیدم که بگم اره هوله با همه هس ولش کنم برم 😔

به خودتون نگاه نکنید  اونی که تو‌مجازی دوست میشه، نتونسته تو فضای حقیقی دوست دختر پیدا کنه و‌ب ...

اجی من انقد از دنیای واقعی فراری شدم و خسته بودم که به مجازی پناه آوردم اونم اولا کرونا گرفته بود و از بیکاری تو گوشی بود همش وگرنه آدمی نیس که بخواد با گوشی باشه همش

از توی خواستگارای واقعی الان انسان سالم کم در میاد دیگه فکر کن مجازی باشه 

اگه واقعا اومدی و کمک میخوای 

اون رابطه مجازی رو قطع کن 

خودتم که میگی به راه دور نمیدن تازه اگه نفهمن دوست بودید 

بعد از بین خواستگارها اونی که شرایطش و میپسندی و به زندگیتون میخوره قبول کن

بخدا اینجوری نیس از ساعت ۸ صب تا ۸ شب دو بار آنلاین میشه هول نیس بعدشم میاد می‌ره سر تمرین بازیگری ا ...

از کجا میدونید دوتا گوشی نداره ، از کجا میدونید چندتا واتساپ تو‌گوشیش نصب نیست؟؟

اجی من انقد از دنیای واقعی فراری شدم و خسته بودم که به مجازی پناه آوردم اونم اولا کرونا گرفته بود و ...

عزیزم شما فقط حرفهای اونو تکرار میکنید 

ادمها تو چشم هم نگاه میکنن بهم دروغ میگن ، حالا از پشت گوشی بماند

تو این مدت با شما درمورده مسائل جنسی صحبت نکرده؟؟

خب تو الان داری احساسی برخورد میکنی،ولی منی که دارم داستان شما رو میخونم از روی تجربه وعقلی میگم که ...

دلم برا اونی که میخوام باش ازدواج کنم میسوزه که هیچ علاقه ای بهش ندارم دلم برا خودم میسوزه که همه زندگیم شده یکی دیگه و باید با یکی دیگه زندگی کنم دلم برا عشقم میسوزه که انقد کنارم بوده تو بدبختیام الان که داره موفق میشه ولش کنم چی بگم بهش اخه نمی‌خوام جواب اون همه خوبیشو اینجوری بدم دلشو بشکونم😭