2777
2789

چندروزپیش تو تاپیک یکی از کاربرا خوندم و داغ دلم تازه شد چندروزه با کلمه کلمش اشک میریزم 💔😭کاش هرچه زودتر تموم شه این انتظار 💔خدایا تروخدا دیگه صبرم تموم شد دلم لک میزنه واسه حس مادری ۶ سال انتظار کم نیس بخدا🥺

تبریک به همه خانمها… حتی به من و شما که منتظریم …. چراااا؟ چون مادر فقط اونی نیست که وقتی جواب مثبت آزمایش بارداری رو میگیره و از خوشحالی اشک شوق می ریزه و واسه سورپرایز کردن همسرش لحظه ها رو میشماره….

مادر اونیه که جواب منفی رو میگیره و تا خونه عینک افتابی رو نقاب صورتش میکنه .. سرش رو پایین میگیره و اشک تلخ حسرت می ریزه و مدام با خودش میگه جواب همسرم رو چی بدم … اونم مادره….

مادر فقط اونی نیست که با شوق و ذوق به همه خبر بارداریشو میده و از همون روز اول واسه اومدن نی نی برنامه ریزی میکنه …. اونی که با صدای گرفته به همسرش میگه : بازم منفی بود …. اونم مادره…

مادر فقط اونی نیست که هرشب تو خیالاتش نی نی شو تصور میکنه و حتی از درد بارداری هم لذت میبره و از لگدهای نی نی قند تو دلش اب میشه…اونی که وصف حال بارداری رو از دوستانش میشنوه و ارزوی لمس این لحظات رو داره .. ولی هر ماه باید یه مشت قرص و دارو و امپول و شیاف با کلی عوارض تحمل کنه و در نهایت نتیجه نمی گیره اونم مادره…

مادر فقط اونی نیست که با عشق و هیجان برای نی نی سیسمونی میخره و همه بهش تبریک میگن …اونی که چشمش تو بازار به یه لباس کوچولو میفته و دلش ضعف میره … یواشکی لباس رو میخره و از ترس حس ترحم دیگران … آرزوهاشو گوشه کمد پنهان میکنه و گاهی تو خلوتش لباس رو بغل میکنه و می بوسه ..اونم مادره

مادر فقط اونی نیست که درد زایمان و عوارض سزارین رو تحمل میکنه …..اونی که وصف این لحظات پر درد و شیرین رو میشنوه و توی دلش آه میکشه .. اونم مادره…

مادر فقط اونی نیست که شب بیداری های نی نی رو با تمام سختی هاش تحمل میکنه ….اونی که شب ها با چشم گریان سر روی بالش میذاره و از خدا یه نی نی سالم و صالح میخواد … اونم مادره…

مادر فقط اونی نیست که توی مهمونی ها هرموقع ازش اسم فرزندش رو می پرسند چشم هاش برق بزنه و با افتخار اسم بچه ش رو به لب بیاره …اونی که سالهاست اسم انتخاب کرده و هرجا اون اسم رو میشنوه دلش میریزه و چشم هاش خیس میشه … اونم مادره…

آره دوست من … همه منتظرا مادرن… همونایی که مدام باید به بقیه جواب پس بدن که چراااا هنوز بچه دار نشدن … پیش کدوم دکتر میرن … مشکل از خانمه یا آقا …. و روزی هزار تا پیشنهاد سرسام آور دارن از طرف دوست و آشنا و همسایه و حتی گاهی بقال محل !!!!! که پیش کدوم دکتر و امامزاده برن .. چه نذری بکنن…. چی بخورن… چی کار کنن ..یا حتی چه موقع اقدام کنن !!!!

همه این دلسوزی های بی رحمانه فقط یک توجیه داره و اون دلیل اینه که تو یه زنی که هنوز مادر نشده … گاهی بهت پیشنهاد ملاقات با رمال و دعا نویس و ف ال گیر میدن که دلت میخواد همون لحظه بمیری ولی کسی با حس ترحم بهت راه کارهای احمقانه نده و همه باور کنن اومدن بچه یه معجزه قشنگه که فقط و فقط به خواست و اراده خالق هستی ممکنه حتی اگر زوجی کاملا سالم باشن …!!!!

پس ای کاش هیچ کس دل یه منتظر رو خواسته و ناخواسته نشکنه و همه باور کنن … اونم یه مادره….💔😭😭😭😭

خدایا دلم گرم معجزه ی توست.رویاهایم تعبیر میشود آیا؟چشمانم پر از اشک است.برای فرشته ای که نمیدانم قسمتم میشود یا نه.خدایا من بهشت تورو میخواهم.بهشت تو برای من مادرشدن است.....                                                   دلتنگتم امیرعلی مامان 🥺فرشته آسمانی من🖤        جان مادر بعد از 8 سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم           آسنای من دنیامونو بااومدنت رنگی کردی دختر ماهم ۱۴۰۳/۲/۳۰😍🥰🙏❤️خدایا شکرت

اح همش مقصر این ملت فضول بی فرهنگن .

به اونا چه کی باردار شد کی نشد اح اح اح .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدای شماهم همون خدای ماست که بهمون داده

فقط یه وقتی براتون معین کرده که خارج از اون وقت اتفاق نمیوفته

مطمئن باش خدا برای همه یکی و بخشنده

یه روز ک حتی فکرشم نمیکنی بی. بی چک مثبت میبینی

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

اسی عالی بود💜

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

عزیزم منم یه زمانی منتظز بودم منم همین حسا روداشتم حسرتا رو ولی خدا وقتش که رسید بهم داد.توهم شک نکن حتما بهش میرسی

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

🥀🥺۸ سال

ومادر شاید اونیه ک ۴ بار آزمایش مثبت بارداریشو گرفته،شتد شده برنامه ریخته واسه آیندش،اما بازم از دستشون داده،له شده،نابود شده،اونم پر پر شده....

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

ان شاءالله به زودیه زود صاحب یه نی نی کپلی میشی که از لگداش شبا خوابت نبره ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

من خودم سالها این درد رو تحمل کردم .. به جرات میگم مادرایی که ناباروری رو تجربه کردن مادرترن... چون رنجی رو کشیدن که مادرایی که راحت باردار میشن تجربش نکردن ،  و بعد از لحظه لحظه ی اون مادرشدن هم بیشتر و عمیق تر از بقیه مادرا لذت میبرن و جوری صبور میشن و قدر اون‌بچرو می دونن که دیگران نه.. خدا بابت این امتحان سخت برات جوریکه فکرشو نمیکنی جبران میکنه .... فقط صبر داشته باش و قوی باش ..... 

🟡🟠🔴