2777
2789
عنوان

یا خداااااااا من امشب از ترس سکته میکنممم😱

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 57 پست
یا قراااااااننننننن

بی شوخی

حیاط دارید باغچه دارید نزدیک خونتون باغه؟؟

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

😂یادم افتاد دوباره.من چشمام ضعیفه.چندسال پیش تو آشپزخونه مون سرپا بودم نمیدونم داستم چیکار میکردم.دیدم یه رشته ماکارونی نارنجی رنگ باریک رو زمینه.خم شدم بردارم دیدم هزارپاس😨هیچی دیگ ما بدبختا کسیو نداریم جیغ بکشیم یکی بیاد بکشه😂خودم کشتمش💪

در زمان نامناسب،در مکان نامناسب چشم به جهان گشودیدم😐                                        Sweat dreams Are made of these       Who am I to disagree? 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ترسیدم،بند و بساطتتو جمع کن برو یه اتاق دیگه

🖤🕊                                                                                                                                                                                   خون جاری در خیابانها از مقابل خانه‌ی شما نمیگذرد؟                               
واااااااایییییی

اره😭😭😭

بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !!                                    قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋          ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯                                      ‌‌‌‌‌‌‌God, I love her very much 😪♥      یـادم نمیـره😊

چه شهری هستید؟

جنوبید؟

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌
اره باغچه کوچیک داریم

از همون

خونتون سم پاشی کنید

سم کامن بگیرید گوشه دیوارا بپاشید

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

من یبارخواب بودم یعنی خواب وبیدارحس کردم یه چیزداره ازشلوارم میادبالااصلاحواسم نبوددست کردم توشلوارم بادست گرفتمش دیدم هزارپاانداختم روشوهرم جیغغغغغغغ زدمایعنی سکته کردم اونم بلندشده بودمیترسیدمیگفت چیشده تاگفتم کل‌خونه روگشتیم زیرپتوبودکشتش 

خیلی وحشت ناکه

💔