2777
2789

سرم سنگینه..گلودرد دارم

نه دوست دارم صحبت کنم بخاطر گلو درد نه صدایی بشنوم

بچه هام شلوغ بازی درمیارن سرم داره سوت میکشه از درد

گلوم  و گوش راستمم اذیتم میکنن

کی من ازین مشکلات راحت میشم خدا😢

⚘خدایا شکرت❣

من از بعد بلوغ به اینور حساس صدا شدم هر روز خدا دردم همینه

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از بعد بلوغ به اینور حساس صدا شدم هر روز خدا دردم همینه

خیلی سخته..مردم دور هم شاد شنگولن اونوقت حالم بد میشه😬

منم از دوران دبیرستان این مشکلات اومد سراغم نتونسنم اونجور که میخام درسامو بخونم😢

⚘خدایا شکرت❣
خیلی سخته..مردم دور هم شاد شنگولن اونوقت حالم بد میشه😬 منم از دوران دبیرستان این مشکلات اومد سر ...

اره منم تقریبا اخرای راهنمایی دبیرستان شروع شد 

اول به صدای غذا خوردن حساس بودم 

بعد سر صدای بچه ها 

ی سالم هست که درگیر صدای همسایه هستم شبا نمیخوابم تا ۵صبح بیدارن و بکوب بکوب در حالی که همسرم اصلا نمیشنوه

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

سلام عزیزم خوبی تو تاپیک یکی از بچه ها دیدم گفتی مشکلات زیادی دارین اونجا جواب ندادم چون خیلیا یا مخالفن یا موافقن من پیش یه اقایی سرکتاب باز کردم و دعا گرفتم واقعا عالی جواب داده خواستی بگو بهت معرفی کنم