2777
2789

روز چهارشنبه بتا دادم ۳۵۰ بود امروز دادم ۶۸۰

روزای قبل هم از ۱۲۷ اومد روی ۲۰۶ و دوبرابر نشد 

امروز دیگه دکتر گفت فایده نداره و یا خارج رحم هست یا داخل رحم و رشد نکرده .

باید برم سونو داخلی که مجوز سقط باشه 

آمپول هم برام نوشته که بعد از سونو برم تزریق کنم .

بعد از تزریق ، درد و خونریزی داره ؟؟

حتما اول برو سونو، من بتام اول 10 بود یه هفته بعدش شد 500 و خورده ای، بازم گفت مشکوکه🙄رفتم سونو ساک تشکیل شده بود

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک اسفند بتام ۱۶۶بود چهارشنبه فقط زده بود بالای ۲۰۰دیروز بتام ۶۰۰شد دکترم گفت هفته بعد سونو بدم ب ...

من از اول کند میرف بالا 

از همون اول مشکوک شدن به خارج رحمی 

ولی چون درد و لک و علائم نداشتم صبر کردم 

از دیشب لک میبینم 😔

حتما اول برو سونو، من بتام اول 10 بود یه هفته بعدش شد 500 و خورده ای، بازم گفت مشکوکه🙄رفتم سونو ساک ...

بتا چند بود که ساک رو دید ؟ 

من امروز بتا ۶۸۰ بوده ، میگم سونو هم برم چیزی میبینه بنظرت؟

بتا چند بود که ساک رو دید ؟  من امروز بتا ۶۸۰ بوده ، میگم سونو هم برم چیزی میبینه بنظرت؟

حدودا 600 بود، چقد از موعدت گذشته؟ از اولین روز آخرین پریودیت حساب کن ببین چند هفته میشی، من چهار یا پنج هفته بودم رفتم ساک و دید ولی جنین نه، بعد 8 هفتگی رفتم جنین بود قلبم تشکیل شده بود

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
من از اول کند میرف بالا  از همون اول مشکوک شدن به خارج رحمی  ولی چون درد و لک و علائم ند ...

حتما امروز برو سونو جوابشم ببر برا دکتر تا اگه خارج رحمی و اینا نبود برات شیاف بنویسه چون لکه بینی و خونریزی خطرناکه

حدودا 600 بود، چقد از موعدت گذشته؟ از اولین روز آخرین پریودیت حساب کن ببین چند هفته میشی، من چهار یا ...

من طبق پریودی امروز شش هفته و ۴ روز هستم  

بتام چهارشنبه ۳۵۰ بود ، امروز ۶۸۰ 

دوبرابر هم نشده بعد از ۴ روز 

حتما امروز برو سونو جوابشم ببر برا دکتر تا اگه خارج رحمی و اینا نبود برات شیاف بنویسه چون لکه بینی و ...

دکتر گفت اگه سونو چیزی نشون نداد ، بخاطر اینه که بتات زیر ۱۵۰۰ هست 

ولی خیلی مطمئن بود که یا خارج رحمه یا داخل رحمه و رشد نمیکنه