2777
2789

هنوز ازدواج نکردیم عقد هستیم ، چندوقت پیش یه مسئله ای پیش اومد که من و خانوادم تصمیم به جداشدن گرفتیم البته بعدش یا پادرمیانی بقیه بزرگترا قضیه سرو تهش بهم اومد ، ما کامل کار شوهرم و خانوادشو فراموش کردیم ولی اونا از اون روز خودشونو گرفتن و با ما هیچ ارتباطی ندارن:/ از همون شب شوهرم از اینستا ریمووم کرده بود ک من فورا توی جمع بهش گفتم اون قسم میخورد ک‌کار من نبوده حتما یکی دست زده ب گوشیم حذفت کرده بعدش به خاطر حرف بقیه کوتاه اومدم و اصلا هیچی به روش نیاوردم و همش منتظر بودم توی این مدت دوباره فالوم کنه اما انجامش نداد چندشب پیش میخواستم پیجشو چک بکنم که دیدم کلا بلاکم کرده هردو تا پیجم و یعنی نه تنها توی این مدت دوباره فالوم نکرد کامل زده بلاکمم کرده 😶 الان نمیدونم به روش بیارم باهاش دعوا کنم که چرا اینجور می‌کنه اینهمه لج و لجبازی و بچه بازی برای چیه یا اینکه کلا بهش اهمیتی ندم تا به وقتش ؟

باهم مهربون باشید:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو دوسپسرت نیست که شوهر عقدیته

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗

مگه دوست پسرته😐😒

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

اینم بگم که یکم به شوهرم شک دارم یکوچولو که البته این به خاطر حرف یه فا.لگیر هست ، چون بارها بهش گفتم بیوی ست بزاریم یا اسم منو توی بیوت بزن برام استوری عاشقانه بزار ولی توی اینستا هیچکدوم از این کارا و انجام نمیده میگه بدم میاد 

مجازی رو ولش   واقعیت مهم

کلا از همون روز خیلی سرده فقط من پیام میدم من زنگ میزنم حس میکنم داره اینجوری می‌کنه که مثلا من کوتاه بیام یا به قول خودش ب غلط کردن بیفتم🤣

بهش اهمیت نده ، اگر به روش بیاری فکر میکنه ادم بزرگیه که خودت را داری براش هزار تا تکه میکنی .از قدیم گفتن با کم محلی ...فیل پاره میشه ، من که هیچ موقع ارزش خودم را پایین نمیارم حتی شده مدتی زمان طولانی بشه .برای خودت ارزش قائل بشو و اصلا حرفش را هم بهش نزن .انگار که اصلا درگیرش نیستی .

بگو دوسپسرت نیست که شوهر عقدیته

اخه کسی که آشتیمون داد بهم گفت فقط در حد یکی دوماه بهش فرصت بده اگه باز هم نتونست خودشو درست کنه من خودم طلاقتو میگیرم و متأسفانه این مدت شوهرم حتی یک درصد هم نتوانسته منو راضی کنه الان یکماه از فرصتی ک بهش دادم میگذره فقط من تماس میگیرم فقط من زنگ میزنم اگه پیام ندم تا یک روز یا دوروز هم ک‌بگذره پیام نمی‌ده بعدش می‌فهمه نیستم میاد فقط و فقط یک سلام خالی می‌فرسته تو واتساپ دیگه هیچی !!! کارش یه شهر دیگه هست جمعه اومده شهر خودمون از اونروز فقط یکبار دیدمش می‌گفت مریض شدم الان بهش زنگ زدم چرا از دیروز ک من بهت زنگ زدم تو دیگه زنگ نزدی چرا جواب پیامامو ندادی میگه فیلم دیدم یادم رفت 🥲💔🙂 همینقدر مسخره الان موندم قضیه بلاک کردنشو ب عمومون ک‌ مثلا مسئولیتون با اونه بگم تا عموم درستش کنه یا خودم بهش بگم البته مهم نیست من فقط دارم تحمل میکنم تا بتونم این رابطه رو تموم کنم همینقدر خستم کرده

تو عالم واقعیتم بهت زنگ نمیزنه همو نمیبینن

نه کلا از همون روز سرد شده فقط من زنگ میزنم و پیام میدم وقتی هم زنگ می‌زنیم نهایتش ۵ دقیقه طول بکشه چون اون هیچ حرفی نمیزنه یا پیامامون فقط سلام احوال پرسسه اگه من پیام ندم کلا شده تا فرداش گذشته ولی اون تازه اومده یه سلام خشک و خالی برام فرستاده