2777
2789
عنوان

بچه ها دلم پوسید چرا من شوهرندارممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 46 پست
مگه قد و وزنش چنده

قدش ۱۵۵ وزنش ۹۷ کیلو دختر مجرد ک ازدواج نکرده بچه نیاورده بعد تازه میگه من قد و وزنم عالیه این خاستگارا بد سلیقه هستن میگه اصلا چرا باید قد و وزن بپرسن مگه من میوه هستم خخخخ اصلا نمیفهمه 🤣🤣🤣

شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برات دعا کردم اسی ❤️🤲🏽 انشالله تو هم یه قسمت خوب هر چه زودتر نصیبت بشه یه همسر خوب و شایسته که خدا میپسنده 🪷✨

من از تو بزرگ ترم مجردم من 29 سالمه گاهی چارهای جز صبر کردن نیست ولی خدا یدفعه جواب همه صبر کردنامون رو بهمون یه جا تحویل میده و شادمون میکنه

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

خب همینکه تو خونه باباتی خوشیه دیگه دیگه مگه چی میخوای حالا فکر کردی خونه شوهر چه خبره هرروز سفر گرد ...

هرروز اینجور نیست اما تو ده سال یبار مسافرت میبرتت اخه من پونزده ساله نرفتم جایی نمیبرن من

منم ۱۵۵وزنم البته پایین تره یعنی منم مسخره میکنن

ای جانم خواهرجون من کاری ب شما ندارم گلم الان حرف و بحث شما نیست و کلا تاپیک موضوعش قد و وزن نیست .

من خواهرشوهرمو مثال زدم ک این میگه اصلا من اضافه وزن ندارم اصلا قبول نداره خاستگار زنگ میزنه قد و وزنشو میپرسه میگه چرا میپرسه مگه من میوه هستم یا جنس و کالا هستم بدش میاد خاستگار قد و وزنشو میپرسه بعدشم ک قد و وزنشو ب خاستگارا میگه مادر و خواهر خاستگار یا خود خاستگار ایراد میگیره از وزنش این میگه چقدر بد سلیقه هستن اصلا قبول نمیکنه ک اصافه وزن داره ایراد از خودشو عیب و ایراد میندازه گردن خاستگار میگه خاستگارام چقدررر بدسلیقه هستن ک میگن من وزنم بالاست من اینش خندم میگیره خواهز عزیزم🌹🌹🌹

هرروز اینجور نیست اما تو ده سال یبار مسافرت میبرتت اخه من پونزده ساله نرفتم جایی نمیبرن من

شاید ۱۰ سال یکبارم نبردت مسافرت برو زندگی های متاهلی ببین هرچند تا زیر سقف نری نمیتونی متوجه بشی ک زندگی متاهلی چقدررررر چالش داره چقدرررر ممکنه اذیت بشی از طرف خانواده همسر گلم انشالله یه ادم خوب خدا ب وقتش سر راهت بزاره ک مثل خودت قلبش پاک و صاف باشه مطمن باش هنوز وقتش نرسیده وقتش ک بشه خدا خودش برات همه چیزو درست میکنه نگران نباش خواهرعزیزم🌹🌹🌹

شاید ۱۰ سال یکبارم نبردت مسافرت برو زندگی های متاهلی ببین هرچند تا زیر سقف نری نمیتونی متوجه بشی ک ز ...

اتفاقا همه اطرافم متاهلن و دارم میبینم همیشه مسافرتن نباشنم دیگ هرچندسال میرن

همه هم راضیییی خاهرم میگ بهترین تصمیم متاهلی بود چیه مجردی

شاید ۱۰ سال یکبارم نبردت مسافرت برو زندگی های متاهلی ببین هرچند تا زیر سقف نری نمیتونی متوجه بشی ک ز ...

خیلی حالم بده امروززززز😭😭😭😭😭پسره اومده تو پیامک گقتم چیشده میگ دلم میخاد باهات س کس کنمممممم

توهمین نینیسایت

بایا من میخام باهمسرم بکنم😭😭😭😭😭

اتفاقا همه اطرافم متاهلن و دارم میبینم همیشه مسافرتن نباشنم دیگ هرچندسال میرن همه هم راضیییی خاهرم م ...

چمیدونم والا حتما اونا پولدارن ک هرچندسال یکبار میرن مسافرت من ک ندیدم و نشنیدم هرچی هم متاهل دیدم داشته مینالیده میگفته عجب غلطی کردم ازدواج کردم من خودم با خانواده شوهرم مشکل دارم مادرشوهر و خواهرشوهر واااااای وااااای بلای جونم هستن خدا نصیب گرگ بیابون نکنه این مادرودختر خدا ازشون نگذره الهی ک منو ازار میدن با حرفاشون و رفتاراشون

خیلی حالم بده امروززززز😭😭😭😭😭پسره اومده تو پیامک گقتم چیشده میگ دلم میخاد باهات س کس کنمممممم تو ...

اه چقدرررر کثافتن این مزاحم های اشغال خدا لعنتشون کنه کاش هیچوقت ب دنیا نمیومدن این مردای مزاحم نی نی سایت حالم بهم خورد 🤮🤮🤮خواهر گزارش بده ب نی نی یار