2777
2789
عنوان

من همش به فکر مرگ عزیزامم دارم دیوونه میشم😔چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 49 پست
به خدا توکل کل و به این جور چیزا فکر نکن و هر وقت دلت گرفت یه ایت الکرسی بخون معجزه میکنه 

ب خدا همش دارم دعا میخونم و قران و زیارت عاشورا و...ولی وقتی بقیه رو میبینم که چقد گناه داشتن و مردن.حس میکنم این چیزا فایده نداره چون بالاخره همه باید بمیرن

خدارحمت کنه پدرتونو منم پس برم پیش روانپزشک؟چون واقعا زندگیم مختل شده از طرفی شغلمم تو بیمارستانه ...

نمیدونم در چد حدی هس فکرت که بری دکتر  ولی من هیچ چیییز برام معنی نداشت به زور دانشگاه میرفتم البته شاگرد اول دانشگاه بودم منظورم اینه که انگیزه نداشتم به دخترای دور و برم نکاه میکردم همش پی خوش گذرونی و فلان پسر و اینا بودن ولی من فقطططط با این ترس شب و روز رو سر میکردم چه بترسی ،چ نترسی مرگ حقه همون طور که از رحم مادر اومدیم بیرون باید بریم از دنیا 

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمازامو میخونم و قران و زیارت عاشورا و ...هر شب مرتب صلوات.ولی تا یکیو میبینم که از بدشانسی سرطان گر ...

عزیزدلم منم دقیقاعین توبودم اولا پیش یه روانشناس یاروانپزشک برو قشنگ بگو همینارو این ترس ریخته توجونت وریشه انداخته روزبروزضعیف تر وافسرده تروداغون ترت میکنه حرفاتوبزن بزاربهت مشاوره بدن باهات حرف بزنن خیلی موثره ک ازاین حالات دربیای دوم اینکه عزیزم باامام زمان ارتباط برقرارکن انقده خوبه اقا باهاش حرف بزن بگو من بخاطرتو حجابمو رعایت میکنم نمازمو اول وقت میخونم این گناهوترک میکنم ازتوهم میخام برا سلامتی مامانم دعاکنی خدابهش عمرطولانی بده مرگش بواسطه مریضی بدنباشه بخدا که جوابتومیده امام زمان دلتونمیشکنه دعامیکنه واسطه میشه اونوقته ک کاملا دلت قرص واروم میشه من اینجوری خوشبخت شدم تجربستا عزیزم 

چشت خورد سهیم شدی توظهورش سه تاصلوات سهم شماست
کاری از دستت برمیاد؟؟؟ الان تو ذهنت تصور میکنی خدای نکرده خدای نکرده پیش بیاد کاری از دستت برمیاد؟؟ ...

عزیزم منم قبول دارم کاری از دستم برنمیاد و همه چیز دست خداست.ولی من شهر دورم و نمیتونم کنار خانواده ام لذت ببرم از بودن باهاشون.😔از طرفی شغلمم تو بیمارستانخ و هر روز دارم انواع بیماری های بد و مرگ رو میبینم نمیتونم فراموش کنم.زندگیم مختل شده

منم همین مشکلو داشتم خیلی عذاب می‌کشیدن تا جایی که ذهنم تصویر سازی میکرد باورت نمیشه اگه بگم واقعا دور از جونشون مرگشونو می‌دیدم دایئما در حال دعا خواندن بودم رفتم پیش روان پزشک گفت هم افسردگی داری هم وسواس فکری شدید دارو داد الان خدارو شکر خیلی بهترم

عزیزدلم منم دقیقاعین توبودم اولا پیش یه روانشناس یاروانپزشک برو قشنگ بگو همینارو این ترس ریخته توجون ...

ولی من هرچی التماس کردم بابام برنگشت .....

مرگ که برسع هیچچچچچ چیز جلوشو تخواهد گرفت هیج چیز

عزیزدلم منم دقیقاعین توبودم اولا پیش یه روانشناس یاروانپزشک برو قشنگ بگو همینارو این ترس ریخته توجون ...

مرسی عزیزم حرفات ارومم کرد.منم همش از امام زمان و همه ی ائمه میخوام دعا کنن برا سلامتی  پدر و مادرم و هیچ پدر و مادری مریض نشه😔😔😔حتما باید پیش مشاور برم.

نمیدونم در چد حدی هس فکرت که بری دکتر  ولی من هیچ چیییز برام معنی نداشت به زور دانشگاه میرفتم ا ...

دقیقا منم مثل شمام و الان دانشجوعم همه دوستام بیخیال و دنبال خوشگذرونی اند من موندم تو خوابگاه و دائم تو فکر و در حال نماز و دعا و گریه😔😔😔میترسم خوش گذرونی کنم حتی

ولی من هرچی التماس کردم بابام برنگشت ..... مرگ که برسع هیچچچچچ چیز جلوشو تخواهد گرفت هیج چیز

درسته ولی من به اینکه دعا مقدرات حتمی الهی رو تغییرمیده هم خودم تجربه کردم عزیزم اگه پدرتون هم فوت شد حکمت خدابودوقطعابه صلاح ماکه ازحکمتش سردرنمیاربم خداعوض تمام دعاهاییم که کردی بدون ذره ای کم وکاست اون دنیابده میده عزیزدلم همه چی که این دنیانیس ینی اصلا این دنیا وقتی امام میگه به اندازه بال مگس ارزش نداره برام درواقع بایدگف هیچی این دنیانیس انشاالله روم پدرت درارامش باشه وجایگاهش بهشت

چشت خورد سهیم شدی توظهورش سه تاصلوات سهم شماست
دقیقا منم مثل شمام و الان دانشجوعم همه دوستام بیخیال و دنبال خوشگذرونی اند من موندم تو خوابگاه و دائ ...

برو دکتر پس 

کامل میفهممت هر جوری فک میکردم میدیم آخرش مرگه 

ن انرژی مثبت و فلان کتاب و نمیدونم سرگرمی هیییچی روم تاثیر نداشت من حتی مهمونی که بابام نمیو مد من هم نمیرفتم ،بعضی شبا میرفتم بالاسرش ببینم نفس میکشع یانه ،از حموم ی ذره دیر میومد می رفتم دم حمام واییییی نگم برات عذاب میکشیدم عذابببب

مشکل شدیدمنم هست خیلی زجرآورواسترس زاست ،منکه واقعا مریض شدم مخصوصا پدرم ،تحمل خدای نکرده فوت هیچکسو ...

دقیقا منم مثل شمام.قبلا برام مهم نبود مرگ کسی.الان از مرگ همه ناراحت میشم حتی باورت نمیشه میرم تو سایت امار روز جهان نگاه میکنم که ثانیه ای ۵ نفر دارن میمیرن تو جهان و غصه میخورم

ریشه این افکار اضطراب و کار های ناتمام عه... احیانا کار مهمی نداری که انجام ندادی؟ درسی شغلی چیزی که ...

بله شغلم پر از استرسه دانشجوی پزشکیم و همش دارم بیمازی های وحشتناک و مختلف میبینم که باعث مرگ مردم بیچاره میشه میگم چقد بیماری اخه تو جهان هست😔😔ولی کار خاصی ندارم که بگم ناتمامه هدف خاصی ندارم