2777
2789
عنوان

با کلاسا بیاین

540 بازدید | 75 پست

واقعا دخترای با کلاس چی کار میکنن همه ب خودم میگن خیلی با کلاسی اما بازم نمی‌دونم 

حالا شما بگید چی کار می کنید ک واقعا با کلاسین

خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قلیون میکشم و اصلانم باکلاس نیستم 

اومدم که خاص باشم بین شما باکلاسا😐😂

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

@اوپرا  

راجب این مورد تاپیک زدن حتما مطالعه کنین

بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
قلیون میکشم و اصلانم باکلاس نیستم  اومدم که خاص باشم بین شما باکلاسا😐😂

الان یکی میاد ک بنگ میزنه اینجا یکی از اون یکی خاص تره 🤣

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)
قلیون میکشم و اصلانم باکلاس نیستم  اومدم که خاص باشم بین شما باکلاسا😐😂

آخی عزیزم ب خودت برس یکم خاص و کمیاب باش سنگین و رنگین باش 😇

خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘