2777
2789
عنوان

با کلاسا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 75 پست
آخی عزیزم ب خودت برس یکم خاص و کمیاب باش سنگین و رنگین باش 😇

بخودم میرسم اتفاقا ولی دوس دارم اینجوری زندگی کنم 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیک بپوش

سادگی همیشه مُده

عطر مخصوص  خودتو داشته باش

کفشات همیشه تمیز باشه

آراسته  باش

آرایش مناسب، نه غلیظ

با ادب باش موقع صحبت کردن 

همیشه لبخند کوچیک بزن منظورم این نیس بزنی زیر خنده ها😂منظور اینه مغرور و اخمو نباشی

فک کنم همینا دیگه

من خیلی نکات دیگه رو رعایت میکنم منتها الان اینایادمه😅

قلیون میکشم و اصلانم باکلاس نیستم  اومدم که خاص باشم بین شما باکلاسا😐😂

آقا به قلیونیا توهین نکنین قلیون کشیدن چه ربطی به کلاس داره☹☹🥺

♣️♣️درسته کینه خوب نیست ولی زشته یه بدیهای بدون جواب بمونه♣️♣️
چهره خيلي تاثير داره وقتي بينيتو عمل كني و لباتو پروتز و صورتتو زاويه سازي چهرت از معصوميت بيرون م ...

به منن میگن چهرت مظلوم و معصومه 

چیکار کنم 🥺🥺دوست ندارم اینطور باشه 

هزینه عمل بینی ام ندارم البته دماغم واقعا خوبه 

لطفا برای موفقیتم صلواتی بفرستید 🙏خدایاااااا کمکم کن
آخی عزیزم ب خودت برس یکم خاص و کمیاب باش سنگین و رنگین باش 😇

بعد شما از کجا میدونی میدونی من سبک و جلفم که میگی سنگین رنگین باش😏

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

چهره خيلي تاثير داره وقتي بينيتو عمل كني و لباتو پروتز و صورتتو زاويه سازي چهرت از معصوميت بيرون م ...

همه چی که چهره نیست 

یک چیز هایی هم به رفتار و ترز حرف زدن آدم و خیلی چیز های دیگه بستگی داره 

من خیلی ها رو می شناسم همه جا شون عملی خوشگل ولی اخلاق ندارن اصلا آدم نمی تونه باهاشون دو کلوم حرف بزنه 

ایشون همون اوپرا ثابق هستن؟؟ 

من خبر ندارم مگه چن تا اوپرا بود😁

بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

آدم باید خودش باشه اورجینال از اینایی ادا اصول درمیارن حس باکلاسی میگیرن خندم میگیره

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...
به منن میگن چهرت مظلوم و معصومه  چیکار کنم 🥺🥺دوست ندارم اینطور باشه  هزینه عمل بینی ام ...

چه خوب كه بينيت احتياج به عمل نداره

ولي اگه لباتو ژل بزني مطمعن باش از مظلوميت درمياد چهرت

هزينه ژل هم زياد نيست