2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس تمیزش خیلی حی خوبیه ولییی پدر آدم درمیاد تا تنیز شع 

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

منم بدم میاد ....ریخت و پاش میشه ....برنامم بهم میریزه ...خسته میشم ...بااینکه همیشه درحال تمیزکردن خونمم ولی نمیدونم چرا اگه خونه تکونی نکنم نمیتونم 

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
من همیشه تمیز میکنم و مرتب  هفته ای ۲ ساعت وقت میذارم خونه عین دسته گله تا حالا خونه تکونی نک ...

واقعا؟؟؟؟؟ من روزی دوساعت وقت میذارم اخرم باید خونه تکونی کنم .....فک کنم وسواس ندارین ...راحت میگیرین

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
پرده ها را نمی شورین؟ یا دیوارهای آشپزخونه را تمیز نمی کنید؟

پرده رو هفته ای یه بار با پرهای گردگیر روش میکشم خاک نداره اما هر زمان ببینم کدر شده میشورم ربطی هم به عید نداره مثلا امسال آذر ماه شستمشون

دیوار اشپزخونه رو هم هر زمان کثیف بشه سریع دستمال میکشم همچنین پشت کابینت ها

پشت یخچال فریزر هم دائم با تی میکشم

لوستر رو ماهی یه بار تمیز میکنم

در کل هیچ کثیفی و خاکی نیست بابت خونه تکونی عید