2777
2789
عنوان

کلیه نعل اسبی

3776 بازدید | 25 پست

سلام دوستان،کسی هست که کلیه اش نعل اسبی شکل باشه؟دکتر گفت مشکلی نیس اما من نگرانم کسی اطلاعاتی داره؟

خدایا شکرت🥰پسر کوچولومو سالم بهم بخشیدی شکرت شکرت
عزیز  حال فرزندتون چطوره

عزیزم مشکلی نداره شکر خدا،دکترا گفتن کلیه نعل اسبی هیچ ایرادی نداره و خیلیم شایع هست ،کلیه ها سرجاشن فقط از پایین شکم به همدیگه وصلن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز  حال فرزندتون چطوره

بچه شمام کلیه اش نعل اسبی هست؟

مشکلی براش ایجاد کرده؟

حتی دکتر سونوگرافی گفت دختر بزرگمم کلیه اش نعل اسبی هس،گف فقط سنگ و عفونت شاید احتمالش بیشتر از بقیه باشه،ممکنه هم نباشه،گفت سالی یکبار سونو فقط بکنین

عزیزم مشکلی نداره شکر خدا،دکترا گفتن کلیه نعل اسبی هیچ ایرادی نداره و خیلیم شایع هست ،کلیه ها سرجاشن ...

خداروشکر 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...
بچه شمام کلیه اش نعل اسبی هست؟ مشکلی براش ایجاد کرده؟ حتی دکتر سونوگرافی گفت دختر بزرگمم کلیه اش ن ...

بله دخترم تازه متوجه شدیم 10سالشه خداروشکر مشکلی‌ نداشته تا حالا 

خدا خیرتون بده داغون بودم واسه بچم

نه اصلا نگران نباشین،هیچ چیز خاصی نیست،من ۴ تا دکتر رفتم،مسخرم کردن که خانم برا این اومدین دکتر،گفتن خوب که چی یکی شکل بینیش گوشتیه یکی استخوانی اینم شکل کلیه هست فقط همین

خدا خیرتون بده داغون بودم واسه بچم

تازه گفتن اصلا ممکنه عفونت و سنگ هم هیچ وقت نداشته باشه فقط درصدرش از بقیه بیشتره، فقط سالی یکبار بهم گفتن سونو ببر برا اینکه بچه من هنوز کوچیکه و اگه سوزش ادراری چیزی داشته باشه نمیتونه بگه،ولی بچه شما بزرگه عزیزم،هیچ مشکلی نیست و خیالتون کاملا راحت باشه

تازه گفتن اصلا ممکنه عفونت و سنگ هم هیچ وقت نداشته باشه فقط درصدرش از بقیه بیشتره، فقط سالی یکبار به ...

الهی هميشه تن بچتون سلامت باشه و از همه بیماریها به دور باشه 

من شب و روز ندارم ۴،۵ ماهه 

دکتر برای دخترم عکسم نوشته که خدای نکرده برگشت ادرار نداشته باشه اما هنوز نبردمش

الهی هميشه تن بچتون سلامت باشه و از همه بیماریها به دور باشه  من شب و روز ندارم ۴،۵ ماهه  ...

نه بابا نگران نباشین هر ۶ ماه یکبار فقط سونو ببرینش کافیه

مرسی مهربون 🌹 💋 💋 

خواهش میکنم عزیزم

عزیزم برگشت ادرار یا سنگ کلیه یا عفونت تو بقیه کلیه هام میتونه باشه و اصلا ربطی به نعل اسبی بودن نداره فقط میگن تو نعل اسبیا یکم احتمالش بالاتره،میگن اصلا ممکنه طرف تا اخر عمرشم متوجه نشه کلیه اش نعل اسبیه،پس اصلا نگران نباش