2777
2789
عنوان

بیشرف

106 بازدید | 10 پست

خیلی اعصابم خورده رفتم یه خرید کردم از انلاین شاپ مشکوک شدم بهش رفتم کامنتای پستای قبلشو خوندم همشون نوشتن یک ماه گذشته سفارشمون چی شد بنظرتون چیکار کنم این بیشرفو😐

قبلش تحقیق میکردی 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب باید قبلش میدیدی اینا را 

پول واریز کردی‌؟

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰

عزیزم الان دیره باید قبلا تحقیق میکردی

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗
 واقعا فکر نمیکردم مردم انقدر بیشرف باشن 😐سابقه نداشته تو دوسال خریدم پولشم زیاد نیستا ولی خیل ...

مرز بیشرف بودنم رد کردن 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻