2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همچین موردی داشتیم که هر دو هم رفتن سربازی

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايتو در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟آنه !اكنون آمده ام تا دستهايت رابه پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو

اگر داداش بزرگتر رفته باشه و ازدواج هم کرده باشه، بله میتونه اقدام کنه برا معافی

داداش بزرگ ترش که ازدواج کرده

ولی فکر کنم اون زمان که باباش زنده بوده داداشش سربازیشو رفته

نمیدونم دقیقا ولی داداشش ازدواج کرده

جدییی؟یعنی معاف نمیشن

اونا پدرشون رو زود از دست دادن

هردو رفتن فاصله سنی ۴. ۵ سال داشتن

نمیدونم کوچیکه ۱۱سال پیش رفت سربازی ولی یادمه مادرشون خیلی تلاش کرد نرن ولی هردو رفتن هردو مجرد بودن

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايتو در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟آنه !اكنون آمده ام تا دستهايت رابه پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو

از حقوقشون خبر ندارمولی ۶۰ هست فک کنم دیگه

عزیزم اگر حقوق دارن مثلا بازنشستگی

پسرشون معاف نمیشه

حتا با ۶۰ سال سن

ولی اگر

ندارن معاف میشه

ضمن اینکه اگر معاف نشه احتمال بالا

حتمنی تو شهر خودش سرباز میشه

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.