2777
2789
عنوان

قدم😞🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

163 هستم بسی راضی 😁

الان نیایین بگین کوتاهی و فلان و چنان😒گیساتونو میکشم😐✌🏻

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

الان همه میان میگن ناراحت نباش بابا منم ۱۸۰م🤣🤣🤣🤣

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         
همه قد بلندن اینجا من میرم تنهاتون میزارم بای😂😂😂

نه نرووووو سمیه😂من بلند نیستم😂

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
خیلی لاغریا😅 من ۱۷۰ وزنم ۶۰

اره همه میگن کاش یکم از قدت بدی به من لاغریم تیرویید پرکار دارم اصلا چاق نمیشم جز با برنامه خاص که تو یه سال ۲ کیلو شاید بتونم که با ماه رمضان فورا آب میشه

😶😶😶😶😶😶😶

دیدم همه بالای ۱۷۰ ن پیش خودم گفتم که الان میان میگن چه قدر فلانی چه قدر چنانی😐😂و از آنجایی که بهترین دفاع حمله ست بدین سان عمل نمودم😌😂