2821
2789
عنوان

چقدر روغن مصرف میکنید

1054 بازدید | 55 پست

من ۴۸ کیلوام جواب آزمایشم گرفتم هم قندم بالاست هم چربی😑الان که دقت میکنم تقریبا هرشب شام سرخ کردنی داریم کوکو، کتلت ،شنیسل و....شما شام چیا میخورید چجوری مصرف روغن کم کنم آخه?

تازه قبل ماه رمضون آزمایش دادم،بعدش چقدر زولبیا بامیه خوردم یا خدا😰

#پروازی_ام. 

اخی

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دیشب سیب زمینی تخم مرغ آب پز برا افطار خوردیم

پریشب نخود آب خوردیم

سه و چهار شب پیشش خودم حلیم پختم افطار خوردیم

کلا سبک میخوریم و پختنی

شکر هم یک ماهه کلا نمیخورم

حوالی ۳۰ سال دارم تصمیم گرفتم دیگه سالم بخورم

زولبیا بامیه نخوردم توی این ده روز خییییلی هم دلم میخواد ولی خودمو کنترل میکنم

دیشب سیب زمینی تخم مرغ آب پز برا افطار خوردیمپریشب نخود آب خوردیمسه و چهار شب پیشش خودم حلیم پختم اف ...

من ۵ سالی میشه نخوردم روغن و شکر خالیه فقط

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

ماهی ۴لیتر🫥

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ماهم خیلی مصرف داریم ولی آزمایش نرفتم ببینم چخبره

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز