2777
2789
عنوان

قدم😞🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 34 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

163 هستم بسی راضی 😁

الان نیایین بگین کوتاهی و فلان و چنان😒گیساتونو میکشم😐✌🏻

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

الان همه میان میگن ناراحت نباش بابا منم ۱۸۰م🤣🤣🤣🤣

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         
همه قد بلندن اینجا من میرم تنهاتون میزارم بای😂😂😂

نه نرووووو سمیه😂من بلند نیستم😂

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
خیلی لاغریا😅 من ۱۷۰ وزنم ۶۰

اره همه میگن کاش یکم از قدت بدی به من لاغریم تیرویید پرکار دارم اصلا چاق نمیشم جز با برنامه خاص که تو یه سال ۲ کیلو شاید بتونم که با ماه رمضان فورا آب میشه

😶😶😶😶😶😶😶

دیدم همه بالای ۱۷۰ ن پیش خودم گفتم که الان میان میگن چه قدر فلانی چه قدر چنانی😐😂و از آنجایی که بهترین دفاع حمله ست بدین سان عمل نمودم😌😂

2790
2778
2791
2779
2792